仲拗緊i定an好嘅人真係好幼稚。。。。。。

255 回覆
593 Like 147 Dislike
Exact7ly
Apple產品只覺得M1 Mac係王者,真係屌打晒所有windows嘅機
iPhone vs Android其實冇咩特別啫,打和啦
起碼M3有可能係
太多BUG要FIX 同要optimize
M1 Air用落幾個月,都唔覺有咩bug呀
係有少量software未出arm64 native,但係用rosatta2行番intel版都係好快速
咁都有5個負皮
我唔係住外國一定唔買
買3 4a 5
加埋換左6次
班毒撚中意宅係屋企拎住d spec黎打飛機
要真正出街用既用家體驗點會有感受
一個成功既power point 唔一定要係“靚”

見好多人整好多effect 好多圖 花到仆街
samsung都開始有反人類設計,例如最近smartview見唔到chromecast同其他google device, 要入去google home到cast, 我估佢之後可能直頭唔俾,要你買Samsung既cast device
主力iPhone

另有部 An 裝外國App (iPhone 要轉地區先裝到,比較煩)、睇片、MirrorCast
samsung自己電視連自己手機差過ios...用緊表示無奈
咁發現新大陸嘅你用成點
一次過回應幾隻死idog
無實質回應淨係留左個人挑釁言論無撚用個wo
理性討論緊就係度挑人機,話我an狗個d一齊自貼device同單出來睇下邊個多apple device
我都發現一樣好有趣嘅現象
iboy多數都係科技白痴黎
完全唔識點睇手機/電腦spec,問你部野邊度勁都講唔出
後生女人用最多
我圈子男女比例係1:9
暫時100個女人得最多2、3個唔用iphone......係好誇張

男人稍為睇下spec都唔會用iphone
我舊po咪有堆on9仔話雲端上下載咪得囉
雙開旗艦嘅好少會屌android
係用開垃圾中階個堆會屌an再主力ip
真係好似冇識女人係唔用iPhone

同埋唔止電話,講緊電腦都係
macbook你識睇spec其實已經知個價錢根本唔撚值
如果你話買apple係為左佢個OS咁我服你,因為我都認同佢價錢係黎自個OS
但總係有iboy想同人鬥spec同性價比
btw我一直用緊ssd過野。
iphone係做到的,但要忍佢得50 mbps
拿最新m1個人覺得抵到仆街
做到幾多幾皮野勁機都做唔到嘅野

去到設計呢樣野就無得講,我都服apple
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞