[KPOP] K-POP 2021討論區(50)

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
套劇揾一大堆idol拍但真係拍過劇又有啲演技嘅嘅得幾個
型像問題 之前啲戀愛史太經典
係咪想拍返dream high D feel
其實以佢個年齡除返開啲情史又唔係話好多, 只係佢係公眾人物觸目啲姐
宋仲基都唔係好好多, 離婚冇耐前仲喺訪問曬恩愛, 點知轉個頭就離婚
twitter pann nate好多都係勢力煽動出嚟 尤其是twitter最為嚴重
冇人care架
你估佢係rose咩日日都有人笑佢冇一位
LILAC 第8個一位,《IU 5th Album ‘LILAC’》已獲得19個打歌一位(先行曲Celebrity 獲得11個)
twitter堆大愛膠應該係真心on9
唔洗煽動
twitter仲有好多人撐緊徐睿知
點撐
最簡單吹雞投票, 百想投票佢領先緊
twitter 班人都唔覺得佢有問題
完全睇唔透twitter 班人啲諗法…
唔怪之得定曬性咁想結婚
一定係好想同佢傳宗接代
太好了
係嘅 本色出演邊有得輸快啲比個女主角獎比佢啦
其實佢係有進步嘅,但係佢啲隊友都愈來愈好,yeji ryujin yuna 都好好表現力好耀眼,甚至乎英文都愈來愈流利,所以倒頭來都冇拉近差距
Shinee 好似出咗聲話唔要禮物
我覺得如果佢咁樣繼續進步落去 都算係一種魅力
ONF第2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞