[KPOP] K-POP 2021討論區(50)

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
K-pop post係比對Kpop有興趣/中意K-pop 嘅人一齊傾下K-pop
K-pop post無任何立場
不論你係邊個歌手/團既fans
都歡迎大家討論!
大家可以係依個post
post下有關K-pop 嘅最新消息
post下最新既MV 節目 歌......
如果你係岩岩接觸/對K-pop有興趣嘅人..
可以盡情問有關K-pop 嘅問題
我相信巴打/絲打們都樂意解答

p.s.香港人用香港叫法
RV BP TWICE MMM
紅毛 黑粉 兔瓦斯 媽媽木
lm
Lm
Lm

6. 真的超討厭,我家偶像留中分頭的時候我一張照片都沒存

8. 看來真的沒人會喜歡這種髮型ㅋㅋㅋㅋ

9. 狼尾頭至少還可以算是評價兩極,但中分頭是完全沒有人支持吧

唔法國就1001添
Lm
完季應該會炒
Red Velvet Irene今年生日中國粉絲大手筆的應援!禮物清單一眼看不完,價格更不菲

https://www.koreastardaily.com/tc/news/135310
係咪通常女idol先有生日禮物清單?
好似冇乜聽過男idol有
定係我太孤陋寡聞

你知唔知連威廉本特利都有生日禮物清單 好似每個人收幾皮野仲多過d霉idol
牙真1001唔夠仲打孖嚟…
拖呢?
佢係人氣top就做左centre啦
唔會係佢

雖然佢哋centre
應該係決賽前一集個排名
虐飯催票成功谷到上第一
利申冇睇 講錯請糾正細力屌
centre就算唔係真人氣top都係上位圈
btw 唔夠半年50個post
霉idol就算啦
佢哋兩個知名度咁高又咁受歡迎

我想話RV可以收禮物
咁SM其他團應該都收得
但好似SJ SHINee嗰啲男團又好似冇聽過有
係啊我唔知佢人氣top
睇選秀覺得佢性格唔掂

以為人氣top會係花滑/sunoo/隊長/晞聖
花滑純粹我私心覺得佢最好樣 加佢以前係運動員嘅時候好似都有媒體話佢韓國羽生結弦
sunoo之前選秀節目嗰陣粉絲投票都攞咗兩三次1位
隊長就最後一集黑馬跑出拎第一
晞聖因為佢一直選秀表現都好出色

點諗都諗唔到係niki人氣top…
頭半年bully 101都夠玩
如果真係niki會嚇死
有得閒追下呢隊嘢 冇跟到好貼
佢啲嘴臉(態度又好 樣又好)真係好唔掂仲要係忙內
雖然跳舞係真係唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞