[KPOP] K-POP 2021討論區(50)

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
NCT SM之光
呃鳩Ten有秦國隊/東南亞隊,點知最後係支那隊
明明同Johnny、Yuma嗰啲熟,又要拆散人
係囉 佢同127果班好熟咁 宜家變左隔離隊同事
好奇問句,dream係未唔算係固定隊?
固定咗
fans好齊心
唔講以為係啲咩fanpage咁
都冇見過啲星一開ig ac打埋呢啲野
唔係咁睇

你要睇邊隊快d入24hits

有d團實時好高
結果日榜好低
個個預售

依家66萬對5萬

Omg今次銷量有驚喜
nct入左3個鐘omg都未入到
24hit依加
nct dream 71
omg not in
佢最叻咪嗰句「管好你自己」
真性情俾人用到濫晒佢依啲叫任我行 真性情都係留返比啲真正值得擁有嘅善人啦
不過咁瑣碎嘅事都屌佢 未免太顯得我雞蛋裡挑骨頭都係快快手叫返佢位soulmate出嚟啦
22:00kst
繼續all kill #1-10
NCT都10首贏Rollin…
【初動】 Highlight mini 3輯 [The Blowing] 73,0**張

歷史初動紀錄
170320 mini 1輯 [CAN YOU FEEL IT?] 73,9**張
171016 mini 2輯 [CELEBRATE] 54,9**張
181120 特別專輯 [OUTRO] 29,5**張 ​​​​

男團絕對不會失敗的概念 (美式運動風)

EXO - Love Me Right
防彈少年團 - As I Told You (cover舞台)
NCT U - 90's Love
THE BOYZ - Christmassy

來源: theqoo https://theqoo.net/1962998733

1. 真的超超超喜歡

2. 我.. 我要死了... 太喜歡這種概念了

3. 就像女團很適合啦啦隊風一樣ㅋㅋㅋ

4. 雖然這個概念不常見,但只要嘗試通常都不會失敗

5. 李柱延那組照片真的超經典

6. EXO算是美式足球概念的元祖嗎? 我覺得EXO所有概念中最適合的就是校服和美式足球了

7. 可是大家的手臂都太細了ㅋㅋㅋㅋㅋ 感覺像穿著很不合身的衣服..

8. 最後一組照片真的超帥

9. 最後那個人好帥.. 好像青春校園劇的男主角

10. 我覺得穿西裝也絕對不會失敗❗️❗️❗️❗️

11. 我又愛上李柱延了

12. 我超喜歡這種運動社團的概念

13. 如果防彈能用這種概念回歸就好了ㅠㅠ

14. NCT那首歌真的很好聽ㅋㅋ

15. 希望'Love Me Right'能再宣傳一次ㅠ

【初動】 藝聲 mini 4輯 [Beautiful Night] 85,3**張

歷史初動紀錄
160419 mini 1輯 [Here I am] 31,0**張
170418 mini 2輯 [Spring Falling] 15,2**張
190618 mini 3輯 [Pink Magic] 47,5**張 ​​​​

西瓜賣斷貨啦 咁多人要搵
以為解散咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞