[KPOP] K-POP 2021討論區(50)

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
OMG今次應該可以企穩係一線尾
做本土女團都ok

尤其係呢兩年女團格局變化太大
搵到定位係一件好事
原來沒有 從來都沒有
有stray kid post
被人鬧 不想去
誠徵已加入原神之友冇鬧過旴旴的善良靚女Stay姐姐同我玩
支持
You do it like a mafia…
Http 404 not found
其實大公司先會幫自己公司養班in-house producers
甚至乎中小公司都係producer起家
所以錢自己袋返唔洗同人分先係令公司賺更多錢
好多團都係keep住同一兩team producer合作
producer嘅style決定咗你會唔會鍾意隊嘢
鍾意daddy就keep住聽daddy亦都係呢個道理
Hit The Stage超正
00好柒
啲衫都好柒
Miyeon都開左
OH MY GIRL Bugs #1
【OSEN】[EXO將於6月7日發行特別專輯《DON’T FIGHT THE FEELING》]”K-POP KING”EXO的特別專輯《DON’T FIGHT THE FEELING》將於6月7日發行。該專輯是組合繼2019年11月發行的正規6輯《OBSESSION》後時隔1年6個月推出的新專輯,包含成員們為了粉絲們傾注心血準備的如禮物般的音樂,備受期待。該專輯從今天(11日)開始在各種線上線下專輯賣場進行預售。
基本上yg紅既歌 出名既歌都有佢份整 佢整咁多歌黎講 keep到style之餘 又不停咁變緊編曲 佢真係好勁 咁都有人屌佢
.@NCTsmtown_DREAM joins @BTS_twt as the only boygroups to reach #1 on Flo since the chart reform.

韓國人嘅音樂品味係??
聽得多nct d歌 終會被nct同化
Oh my girl melon 反超
#36 Dun dun dance
#38 hot sauce
可以同一個人咁多鏡頭??
估唔到你搵返佢呢個comment出黎講
其實我明佢感受
入面唯2正評其中一個就係我俾嘅。

以前winner d歌真係前奏一響起就覺得好好聽
最後一首覺得前奏都嘅已經好draw attention係so so.
之後果d都覺得好一般了
代表Omg 多路人少fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞