[KPOP] K-POP 2021討論區(50)

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
NCT DREAM Melon實時一位 (前三名All Kill)

來源: theqoo https://theqoo.net/1976664626

1. 大發ㅠㅠㅠㅠㅠ

2. 暈,他們是我很有好感的團體耶,必須趕快去聽,期待期待

3. 長大的DREAM最棒了ㅠㅠㅠㅠ💚💚💚💚💚💚💚

4. 原來NCT這麼受歡迎啊,該去聽聽他們的歌了

5. 恭喜DREAMㅠㅠㅠㅠㅠㅠ

6. 他們的舞台都很好看,的確值得擁有這樣的人氣

7. 這次專輯的收錄曲超讚的

8. NCT的飯圈還滿穩的耶,恭喜恭喜

9. 我要瘋了ㅠㅠㅠㅠ 歌曲也超棒的

10. 哇,我是別家粉絲,但對NCT DREAM也滿有好感的,感覺他們發展越來越好了耶?

11. 他們是不是NCT所有分隊中成績最好的?

12. 哇,沒想到他們的火力這麼強大,感覺夢隊是NCT裡面成績最好的,希望SM能好好推他們,恭喜NCT DREAM!

13. 恭喜7DREAM💚💚💚💚💚💚💚

14. ???? 他們的粉絲什麼時候變這麼多了ㅋㅋㅋ

15. DREAM怎麼變這麼厲害ㅠㅠㅠㅠㅠ 好感動啊ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ

Cr 韓網評論翻譯站
OMG 後勁一定強好多
我咁講唔係己經好直接啦咩 音樂嘅野好唔好聽係可以好主觀 但音樂嘅質素可以好容觀咁去睇
連登得旴旴你一個正常Stay其餘嗰啲係fake fans嚟…冇人守護辰辰…得你一個會幫辰辰講嘢…每日都咁愛辰…同辰辰共患難
咁都係得remember姐
兩首都唔係姜隊作梗係冇嗰個feel啦
十幾條入面抽一條出黎,就話人同自己一樣
聽多幾次hot sauce又覺得好似冇第一次聽咁難聽

十幾條入面抽一條出黎,就話人同自己一樣

斷章取義基本嘢啦大佬
https://twitter.com/309ktyss/status/1391926293650841601?s=21

泰民17/5 新碟將會有一隻b-side 同泰妍Collab
可能俾佢自由度夠大?
做一姐wo
佢地好多mv入邊都會有一個主角
個位就會多啲鏡頭
上次concept film主角係soobin
24hit
nct 31
omg 24

實時
nct 1
omg 19
覺得melon改版其實幾好
音樂節目淨睇24hit
實時榜俾班fans洗版冇影響
但新歌冇咗實時第一效應,音源爆發都好受影響。

連防彈 / BP都冇辦法一日內爬到上24 HITS 1位其實係幾誇張,Dynamite同Lovesick girls都係靠之後幾日爬上去
LSG冇24hit 1位過
[KPOP] K-POP 2021討論區(51)
https://lih.kg/2070958
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞