Mirror 係咪要屌走啲 free rider ?

537 回覆
297 Like 3195 Dislike
free 你老母
話要分十二份笑左, 兒登果然多小學雞, 連人地份約點簽都係靠幻想
兩個組合都唔同定位 邊有分上下 error都好紅
人地成個團隊嚟,無咗嗰啲就唔係Mirror,變咗另一隊野啦
有料有個人特色嗰啲咪有單飛機會囉
照你咁講減到得6個人 咁本身中上果個就會變左最廢
原來有咁多人仲以為得4個
唔好癲啦
你估除12份冇分 weighting嫁咩⋯⋯
反而係 weighting低果啲,都係咁跳咁唱,只係因為冇咁紅就少錢啲,其實佢地先慘
你仲話人 free ride,人地唔駛跳咩大佬⋯⋯
Tiger跳舞不知幾好睇,係少野講啲姐,就俾你講到佢冇存在價值咁
p牌仔凳都未坐穩 就學人講建議
凈係睇尋日D花牌 都知各成員fan base差好遠
正路
12個人一樣紅就得人驚
係咁架啦,呢d不嬲都係卓頭嘢,一堆人出黎最後只會谷幾個,如果唔係就成隊一齊收皮,好似當年cookies咁,成隊出嚟最後咪谷4個,如果唔係就好似lmf咁成隊一齊大起大落,再唔係就會變咗“3年之後仲係度先同我講嘢”果隊我都唔知叫乜鳩咁
做乜多左咁多post叫mirror error 拆夥solo
間間都好似tvb咁當人condom當人係棋咩
等睇之後啲演唱會cap鳩班人圖bin屍
好似個傻鳩一十一咁出晒名
exile 個freerider 娶左林志玲
咪玩啦,果一個係姜濤的情況下就=0,減其他都係=mirror
Who is Ian?
原來bts得7個人 一直以為有十幾個
你自己唔睇又話人哋冇做
知名度係0你就唔會入呢個po啦
alton都有5%
唔準話虎仔

我用我角度去諗野上黎講下都要被你串
你辛苦啲
又分化
PR日日有新招
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞