Mirror 係咪要屌走啲 free rider ?

537 回覆
297 Like 3195 Dislike
Tvb pr 出現
人地目標觀眾都唔係香港人
首要韓國,其次日本台灣東南亞,再其次歐美,最後先到中國同豆腐潤咁細既香港

韓星香港人唔識一啲都唔慘
最慘係香港人都唔識自己人
講真要踢走姜濤就真
無mirror 佢有撚咁紅?
好撚有創意喎
咁多人真心屌佢
希望唔好有d咩不和、續約問題搞到唔可以12個mirror/4個error一齊行落去
希望佢地順順利利越尼越好
分化post
上次已經有個tiger嘅同學仔唔抵得人地做明星,話tiger樣衰

你又係同學仔呀? 可唔可以唔好咁小學雞? 大學生嚟㗎啦
講到唔紅你負責咁
分化撚出現了
樓主你都on9 睇你都唔識經濟學架啦
加上個人應該讀得書少無知

自己唔識就話人唔紅 話人freerider
Mirror裡面12個人
各有所長 可以乎合返觀眾各人口味
呢啲可以算係format selling 一種
如果得返6個人就未必圈中所有人喜好
咁樣就整唔大塊餅
你可以話照樣可以紅 但影響力冇咁大
唔係日本點解咁多48啫

Mirror 12個人可以係各自長處負責搵錢
有做主持 有人拍戲 有拍廣告 有出個人歌
佢地都各自有班fans
當fans指定姜濤 Anson lo拍廣告又得
再合埋一隊令一個fans同時中意成隊人
當分開每個人單獨出活動 出個人歌
咁就利益最大化 一隊人賺12次錢啊
反而一直想知點解係揀哩十二個
睇wiki 有啲十強都唔入,但又比到佢入團
加夠24個先啱

D 傻鳩諗野就係咁
十二個都各有特色
可能係暫時唔係個個都好突出
Alton 其實幾叻仔 又大隻
Stanley 跳舞都ok
Jeremy 都唔差 佢好潛力
美男子樣 唱歌幾好 係一個好努力既人

鏡仔十二個都重要
屌好撚正
仲有創意過升降班果個comment
肌肉就是力量
走左咪冇人墊底囉
每個人定位公司早就決定好
冇人襯托邊顯得其他人紅
一來對比,二來得姜濤同花姐有資格出聲
https://www.instagram.com/p/CMuT8m6ghPE/?igshid=gqv9xlq3wv2v
Jeremy世一
只係爭個機會畀大眾認識
未必關地區事
就算我唔google
都起碼知道blackpink 有條友叫lisa
Mirror 係一個團,唔係一份assignment
又岩岩好
我識佢地,但係功利啲講點解香港人有責任要識
講下笑都起鋼 唔好嬲啦乖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞