Mirror 係咪要屌走啲 free rider ?

537 回覆
297 Like 3195 Dislike
望下狗餅下場先啦五毛
其實係好慘...
花姐講明d客搵姜濤既話 會sell其他人
仲要有折咁搭單
姜濤狂做野搵錢 但抽埋佣同平分既話
真係無錢淨..
公司又無司機 要佢地日日call uber
樂隊可以混為一談?
12個-Stanley、Alton變10個
應該有細貓
過多幾年就會冇mirror or 縮細範圍好似cookie 果d 咁

如果有幾個係冇乜知名度,慢慢就會比市場淘汰or 心灰意冷自己唔做,viu 唔係做慈善,而佢地發現自己追夢追唔掂都要搵其他野做support 生活
但依家仲係12mirror, 自然代表佢地仲有價值
Maroon 1
係囉
其他幾個都未solo
等佢地solo埋先啦
error 先高質,唔靠樣,多缺點,
肯賣命,肯付出,冇包袱
要加埋LOKMAN 同TIGER
一個跳舞勁一個演戲好自然
其餘果幾個唔知做過乜
以前我都有諗 勝利既存在係做乜鳩
個時我剩係識太陽 因為聽過佢幾首單曲
一定係wedding dress先 個時自己跟埋佢啲舞步跳
其實最鐘意Tiger
Tiger得罪你啲乜
花姐揀得12個出黎自然有佢原因
依家先黎踢人走睬你都傻
又block得 分化撚
浪費左個ac
收聲啦
12-1=0呀

每個成員都有佢嘅定位佢存在嘅意義,唔係要得到你啲路人甲認同先有價值㗎
呢個topic都幾on9
使你同佢哋擔心?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞