Mirror 係咪要屌走啲 free rider ?

537 回覆
297 Like 3195 Dislike
咪玩啦, cookies cut淨4個跟本都唔夠料啦,未拆都仲可以咬多幾年,不過佢地食樹葉, 攪cookies 不如攪super girl仲好過啦

同mirror 跟本唔同level, 利申4字頭中坑睇住cookies 出道
屌你咩,我係因為tiger先開始留意Mirror
屌你一Team人係有啲人無咁出位架啦
咁踢波無入球嘅係咪唔拎得獎呀?
咁你咪唔好睇囉,又要睇又要屌
分化撚
咁撚難睇既分化技術真係第一次睇

善用不推文
其實有啲慘紅個團名不紅人
你要我睇成員啲名
我完全答唔到原來佢係bts
真,佢讀導演出身
樓主醒喎,用分化戰術
我連一個都答唔到
點解教主咁少
12個人既組合捱得幾耐呀其實
拍廣告都係得一個限死既budget...比你mirror搶到
舊錢你地要12個人分 仲要公司抽左先 每人分得幾多
紅果D就話自己都有廣告接...唔紅果幾個真係極低收入..最後都係要走人
屌你 咪分化
Mirror一個都不能小
駛唔駛學鬼滅分上弦同下弦
邊個唔紅就要死
其實個計法應該有啲問題
唔好走 缺一不可
記得其中一個
因為個樣實在太奇特醜樣
討論區都唔可以討論不如執7左去
人紅就討論嫁啦
好似之前話下黃店難食都唔得
正如你會唔會無啦啦講吉野家難食
做唔到嘢,又要分錢比佢哋
Tiger好啱拍劇
成隊一齊出既廣告費 出場費
演唱會收益之類應該會平分
不過相對可以調高
因為一次就可以接觸哂12人既fan base相當抵
專用既廣告就應該跟返相應身價
唔知係error平定咩
感覺廣告商鍾意用error多
多人組合韓國已經好多例子係經費不足要被逼解散
香港就好在得一團偶像派團隊
如果多幾隊分薄左 香港人養唔養得起真係唔知
不過mirro有間痴撚線公司撐住
仲有班痴撚線fans 講真都唔敢睇唔起fans力量
如果開個pool比人課金 我諗佢地一個月課一千萬都得
Super Girls嗰陣已經無咩人睇香港偶像,Cookies嗰陣都仲有人追香港明星。Cookies當時嘅競爭對手係Twins,SG嘅對手係好全球化,係少時等一眾韓國女團,就算SG真係有料都唔夠打啦
你夠收撚咗人工,你返工咪一樣揸流灘

淨係知bts好紅
不過我本身唔多聽唔明歌詞嘅歌所以真係冇關注
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞