Mirror 係咪要屌走啲 free rider ?

537 回覆
297 Like 3195 Dislike
見佢cover 外語係掂, 但比佢出佢唱番廣東歌?其實如果佢出英文都係條血路黎, 但香港有冇人材寫到?
今日輪到tiger

牙虎邊度freeride呢想問
要佢做嘅野佢一定做滿甚至做突
男排佢啲戲最自然
慢熱嘅性格都將主持呢個role做得好好 你可以睇翻仔仔女女730 克服他她它
唱歌唔夠其他人好聽 佢有去學唱歌
俾人話淨係識跳拉丁 佢有俾心機練 而家佢跳舞做centre你都唔會覺得突兀 甚至覺得佢壓到場 詳情請睇warrior mv+live

係咪冇solo就等於freerider?
覺得佢地target唔同口味嘅人

姜濤、AL、jermery = 主流鍾意嘅中性陰柔d外表 形象魅力最強
Frankie Tiger = 典型靚仔樣/氣質型
Ian Jer Edan = 才華型
Lokman Alton Stanley AK= 陽光/陽剛 男人味重d

當然有出solo 主流口味特別受歡迎
但成隊人差唔多一個style就唔好睇架啦
十二個都各有特色
可能係暫時唔係個個都好突出
Alton 其實幾叻仔 又大隻
Stanley 跳舞都ok
Jeremy 都唔差 佢好潛力
美男子樣 唱歌幾好 係一個好努力既人

鏡仔十二個都重要
覺得佢地target唔同口味嘅人

姜濤、AL、Jeremy = 主流鍾意嘅中性陰柔d外表 形象魅力最強
Frankie Tiger = 典型靚仔樣/氣質型
Ian Jer Edan = 才華型
Lokman Alton Stanley AK= 陽光/陽剛 男人味重d

當然有出solo 主流口味特別受歡迎
但成隊人差唔多一個style就唔好睇架啦
尋求無悔真生活
依家咪練得好成熟真係唔建議獨立發展
姜B仲响其他十一個人身上學緊野.
Mirror就係Mirror
希望一直Keep住一個都不能少

除咗由造星、Mirror go等等一路睇返晒
其實要個人發展嘅話
有啲劇同埋節目都分別分散有佢哋㗎
雖然人係偏心同會有特別鍾意嘅某幾位
但係希望跳唱方面佢哋呢隊男團可以Keep到一齊努力
其他時間發展自己個人
而且佢哋都帶起香港新一浪潮流啦
做咩要cut呀

曾經之前有人提議過Mirror入面嘅人可以流動
姐係可以加入新成員同換走舊成員
我都覺得呢個方式唔好喺Mirror度做啦
要咁搞就下一隊先咁啦
何況話cut人
一個都唔想少
路漫長也靜候

Mirror 今次真·無悔真生活
幾肯定踢走幾個既話 成隊散硬 同埋唔係出歌先叫紅
屌你老母咩,大家都努力過點撚樣free ride
你留意唔到就要踢走?
我係因為tiger先入鏡坑 變埋團粉
cctvb請既打手就係呢啲質素?
呢位層主應該淨係睇CCTVB
初初造星都係講明第一名嘅人solo,但最後原來係做隊組合出嚟,同埋有啲成員都唔係十強、二十強嚟

有啲人覺得咁做係想搵人氣高嘅人去帶住人氣低嘅做法,係花姐想捧契仔。但其實亦都可以話,佢做節目監製,佢睇到有啲人係得嘅,就算佢哋無咁高票數,都想畀佢哋試吓

我覺得比起韓國選秀限定團更進步,因為有啲人真係票數高都唔代表有料架,仲要呢啲選秀咪又係造馬
其實就算唔關注都好難唔識
成板post 有讚有踩
就黎啲名都背熟
Jeremy係主流鍾意就好啦
多人關注先有多人唔抵得
唔需要特別嬲
係個觀眾量都唔同
果個台得幾百部電視冇人討論好正常
當20萬觀眾 有1%踩都有2千人
唔需要特別勞氣
我笑你on9姐
乖下次唔好咁弱智喇
Mirror go佢哋都好賣命,好付出,肯抛開包袱
同埋12人練跳唱、練唱歌都係要努力
唔係個個都叻跳叻唱,叻都只係比較輕鬆上手
16子都係各有各特色
Mirror同error都值得人欣賞
當人on9我估佢指mirror團賺嘅錢分唔到幾多比佢
至少依家佢演唱會日排夜排左成幾個月 分嘅錢應該丁屎咁多
如果用嚟單飛賺多唔知幾多倍
好快單飛
姜B: 12個點分呀啲錢 幾時先夠我買樓
收皮啦 TVB打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞