Mirror 係咪要屌走啲 free rider ?

537 回覆
297 Like 3195 Dislike
鬧同讚都係畀咗關注度佢地。
我只係想表達香港嘅老一輩太多,否則唔會選咗咁多工聯會同民建聯出嚟。
要諗養起mirror要幾多人?目的同動機又係咩?
韓星就話代言三叔。
家陣連追星都要內鬥

某啲人真係低賤到骨子裡
香港以前無乜呢啲野姐,韓團嗰啲早十幾年已經有
其實偶像組合係咁,總有一、兩個紅到連唔追星嘅人都會識,而其他成員喺追星族入面各有支持者咁
12-1=0
成隊係要咁先好睇,做咩話有D人係free rider
就係因為你呢D人,成日都要踩低人
人地自己D團員、經理人都未出聲,你係Mirror邊位呀?
有solo唔代表咩,每個成員係團都有自己既崗位,都有貢獻架
想知多D,推介你6月睇viutv既調教你Mirror,到時睇下佢地團魂由開始睇得多呢D分化批評而懷疑人生,到堅定建立團魂既過程
11個都係free rider啦,得姜濤紅。
如果係咁無band啦
個個都話free ride
留主音咪得囉
如果係講緊Mirror
因為要支持香港黃色本土偶像,係抗爭其中一種形式

鏡粉姜粉講既
本身都唔打算十二個都係出黎唱歌
有d plan 拍劇 主持等等

至於姜濤我諗佢心理上未能夠單飛多
SMAP 中居用班傻鳩標準都係free rider
點知人地搵錢多個木村
mirror跳舞已經唔齊
再踢走啲dancer就真係唔掂
唔講以為你係花姐 講真關你撚事咩
除乜撚嘢?
唔係
要cut就成隊cut晒去啦
搞到依家d人 靠睇電視追星抗爭 打晒飛機咁
又話好黃 又話賺中資錢回饋黃圈
屌好似姜壽咁最後咪又係自己買樓
幾撚時回饋追黃圈?
監就手足坐
錢就Mirror袋?
御用dancer
慘得過freeride嗰啲啲fans都夠做低你
踢走伊人啦,伊人單飛屌打成隊鏡
呢d 賤人現實一定係投訴撚黎 遇到d 咩就講一句 收撚左人工架佢

比我屌預左啦 收撚左人工架佢
比我投訴預左啦 收撚左人工架佢
成隊皇馬都係得果幾個入波咋嘛,炒剩兩三個咪得囉

有好多間接效應反映唔到,但也重要
應該啦
其他人就好似買牙膏牙刷綁埋送哥d贈品
送比我又唔會太高興 唔送又無咩所謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞