Mirror 係咪要屌走啲 free rider ?

537 回覆
297 Like 3195 Dislike
Agree
屌你老母啊成人台賤種乞衣
錯誤類比啦
皇馬D人腳拆出黎賣都有價有市
Mirror 除左姜濤邊個敢出黎單飛
你唔識係咪覺得自己好威呀
姜濤好似D讀神科既公屋仔
要養埋屋企兩個廢老 讀唔成書廢青呀哥 讀緊中學就入黑社會既呀妹 弱智既細佬
咁BTS係咪唔要Jimin
唔識唱又唔識英文憑咩去美國賺錢free ride RM
個個都有廣告拍
又有綜藝又有劇
係你無留意啫
唔等於其他人咩都無做
老實講 咩野tiger 我都覺得真係可有可無
大家唔好插 只係理性討論加意見only
個問題咪係無留意既都識姜濤
而要留意先識其他囉
呢個樓主到底諗乜撚嘢㗎
咁撚戇鳩嘅
你話屌就要屌走㗎啦?
第一 我客客氣氣咁講
第二 我係用「雖然」我唔係一黎就話「我剩係識邊個邊個 其他無個識」既說法
你就硬要睇到我係「唔識會威啲」既心態
你平時對人都係咁主觀?
比林家謙屌打佢就有份
其實一開始mirror 會紅係因為造星 好似全部人睇住佢哋長大咁樣 你試吓叫姜B一開始就簽一間娛樂公司出道?睇吓會唔會好似而家咁紅? 根本上佢哋冇咗大家就係唔得

姜B 一開始係因為冠軍先會咁紅
當然仲有實力同埋觀眾緣
但係冇咗其他人嘅存在
亦都唔會有咁紅嘅姜濤

同樣道理 姜濤亦都可以令到更加多人認識Mirror
Lisa因為泰國人身份所以可以成日上大陸節目宣傳
本身又多國際品牌化妝服裝代言,冇得同BTS主要靠音樂打開知名度直接比較
香港人唔留意K-pop就多數唔會識佢地各自成員咩名
十強入唔到嗰3個 有2個係合約在身, 仲有肥仔image唔夾男團一講呢度又諗起安排緊安排緊
https://youtu.be/eDdx0ExXTbs

另外我好多謝花姐救呀jer返黎之餘再三翻四次說服佢加入mirror
jeremy改咗咬手指未
真心 香港娛樂圈你係咪識哂所有人?
你唔識嗰啲係咪全部都要收皮?

仲有用下腦都知佢哋係團job先會均分啦呀嘛
咪係 前年jer 同edan 都未紅啦 今年一出歌即刻紅
想佢出廣東歌呀
佢2月有透露過會搞個全廣東話cover嘅music live, 好期待
其實依家mirror個玩法似係用番一啲外國有嘅音樂風格黎做廣東歌
連狂人日記呢種都做到, 應該唔擔心啦
分化狗 拉
點都要啲佈景板既
佢啲Gag

以前都好似無咁爛 都會笑下

近排真係笑唔出

琴晚跳Warrior又跳錯step
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞