Mirror 係咪要屌走啲 free rider ?

537 回覆
297 Like 3195 Dislike
本身造星都唔係話入到十強就搞組合,係之後先諗,同埋姜仔都係solo歌手嚟,所以我係唔覺得有問題
唔搶鏡又要批
搶鏡批得仲勁
佢本身都好特出,團體入面自自然然係最好
畀其他成員發揮吓啦
如果投票邊個最應該離開Mirror, Alton 應該會係第一位
anson lo 二十強不入添
而家人氣Top3
係人哋開緊show 時話人哋free ride,真係鄧佢哋難過。

不過真正嘅mirror fans 係唔會咁諗架。個個都缺一不可
一條team唔可能全部人叻哂,總要有D廢人係度
依家睇番我覺得好大機會係性格+態度>能力?
老實講當年造星佢地又到話完全做到唱+跳+造形都係星級Level
我諗係睇佢地玩比賽個陣個心態先決定簽唔簽, so far佢地12個仔都係性格好好相處個啲type, 其實咁樣先行得長
6個人其實夠曬 其他入error
同埋賽制問題
搞到erickwok 嗰組好多勁人比人foul走
On9
D咬老綜搶公屋d蝗蟲都未屌得走
不如樓豬屌走自己先
+1
Mirror個魔力就係睇成隊人一齊好睇過睇一個人
可能樓主見11哥尋晚咁紅, 博下次到紅館alton 拎樓主出黎鞭屍
tiger好有電影樣喎
反而好中意睇佢跳舞 style多變
我反而覺得姜濤最令人吸引係佢單獨做訪問既時候
聽得出佢個人好真又唔官腔
有自己思想而且係成熟既, 例如志雲大師年三十個live
花姐都係港台車淑梅訪問話佢其實係16個入面好獨立既一個

但佢一同mirror 11個一齊訪問就唔出聲(可能廢是咁搶境啦)所以容易令外界覺得佢係姜b好需要被照顧
咪係 好明顯 人地禮讓緊 唔想焦點係自己到。 佢每次訪問都成日話有job就要搵 mirror。 佢唔係會剩係顧自己既人。
歷史上啲世界級boyband好多都4-6個人
Westlife, backstreet boys
NSYNC同one direction好似都係5個人
如果要up得出全隊人嘅名
4-6個係最perfect
多過呢個數,其他人只係陪襯
紅團不紅人
最鍾意睇姜b同人打交碌地沙好撚cute
乜鳩嘢講到error好差咁
明明定位就唔同 係咪冇睇過佢哋啲嘢啊
Btw Error四子世一
edan呢
撐你樓主
勝利做二打六做到2016年先開始上位
挨左十年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞