Running Man 討論區 (39)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike

可唔可以成真
今集唔係有下車消息嘅話其實好高質
中餐廳個到真係個個都死忍住,haha好似預演緊最後一集

同埋今集宣佈第二屆開始叫返石鎮同光洙返黎果時
真心覺得佢地開心笑
好唔捨得希望佢得閒會多啲上嚟做嘉賓
其實佢主要係養傷定專心拍戲?養傷既咪過一兩年完全好返咪返黎囉
我有一刻真係諗過大神講真會開節目搵石鎮光洙曹世鎬做主持
我唔介意睇曹架,依個組合可唔可以成真
如果有人返屋企沖好涼落哂妝又叫番出去就好笑
又或者石鎮同老婆出咗去食飯,收到call要返去拍就笑撚死
光洙唔舍得走到坐地下抗議
大家明顯嘗試將下車變到無咁sad news
一開頭就嚟料
今集都講左有新戲開
不過估唔到Dream都出埋鏡做嘉賓,依家差大神個仔未做過
其實就算未下車光洙都劇接劇
睇下下左車會唔會有好既男1劇本
頭5分鐘已經眼濕濕
等待光洙上RM宣傳自己係男主角既電影或者劇集
最尾dream同大神講果樣野
果然小朋友最真心唔呃人
大神聽完之後個表情sad sad地
光洙有時真係好了解智孝
想用在石定係世燦個樣重新 佢就估到智孝get錯咗
今集真係睇到又笑又喊
雖然係咁拎下車搞笑 但睇到佢地唔係真心笑唔出
只係想觀眾笑吓唔好咁sad
今集好正 但明明超好笑 笑完又會好快唔開心
成員好有默契 一聽到光洙電話同見到光洙就即刻問下車單嘢
大神好認真咁對光洙講因為好多人唔捨得你走 所以你留低我哋走
Dream一出現真係好有以前RM嘅感覺 諗起光洙粉絲同香港少女設計嗰集
btw聽佢哋咁講即係得返兩集可以見到光洙...
今集有幾下忍唔住要停一停

世燦去到最後都唔知發生咩事都好好笑
後尾佢返嚟合照就好
學樓上巴打話齋草地個background好靚
仲有dream係到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞