Running Man 討論區 (39)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
係冇意思 根本冇可能頂到光洙個位
但加個新人博下新花火都好
而家好多時都係笑鳩光洙同石鎮
冇咗光洙變咗下下都係石鎮食哂啲下把位
講真有時覺得笑石鎮啲位好搵野黎講feel
其實唔好笑
以後每集都係咁嘅話到時rm真係摺得
容和退伍後好似無上過rm了
希望佢快d再上rm

同埋佢idol時期都過左啦 cnblue都拍劇為主 呀唔係 係做gym為主
佢啲反應仲衰撚過石鎮
石鎮都仲會有反應 笑佢係古人 佢會接自己以前係古代點點點
每次大神拋下把位比曹
曹淨係識答係係係
最初真係唔中意佢
可能未搵到定位 成日都博出位
人地每講一樣野每做一樣野都要插隻腳入黎
後尾搵到定位同收斂咗啲
有時又真係搞笑
到今時今日其實都冇咩好鬧
退伍後上咗咁多綜藝 新劇都出埋
都冇上rm

咁cn都要出歌cb嘅 疫情過咗之後仲要巡演
真係好難做到固定
Somin算係咁 有人話因為佢搶左智孝份量
但實情我覺得係靠Somin去彌補智孝既鏡頭
智孝會輕鬆得多 雖然佢既風格就唔係人人受落
世贊我依舊唔鍾意佢 唔鍾意佢恰光洙 雖然知佢係效果
不過公道講世贊都進步左 起碼有時佢都會令人笑

不過光洙走 我都應該唔再追看 近幾年成員受傷、年紀、商業因素,
由玩捉變到小遊戲已經令RM開始悶,靠成員既個人魅力同
觀眾對佢地既感情撐起節目,其中光洙肯定係重心,
佢既人設同拿捏真係應該冇人做到,新加入既一定壓力大到仆街,
因為好自然會對比同埋觀眾唔會一時三刻接受到,可能RM都
好快玩完不過佢地個個應該都搵夠不愁出路既
唉從光洙下車新聞開始唔敢睇rm
睇一集就少一集
世贊進步左好多
可能習慣左rm個節奏
開始發揮到佢gagman嘅作用
同埋間唔時以下犯上光洙
依家光洙走左 佢有可能變成下靶
世贊其實係需要有人配合佢做效果
所以同光洙夾得好好因為光洙嘜都夠膽死
次次同一隊都好好笑
依家光洙走咗
世贊應該會同哈哈part黎補位
有冇人覺得龍真好似林俊杰
龍真火花幾好
gagman 玩呢啲情境劇真心幾好
啲即場爆肚同埋變數都好勁
做到幾好嘅效果
有,我太太一路睇一路話好似
rm成員裏 光洙真係同所有成員都擦出火花
大神:玩骯髒 game,三十萬種玩火洙方法,仲有接話 由其無厘頭嘅話都接到 咁多成員中同大神最默契
國鍾:就得光洙夠膽激嬲國鍾,國鍾打佢但光洙夠膽反抗國鍾 國鍾只要柒咗就笑下國鍾,只活一天
石鎮:easy兄弟,必觸cross
haha:背叛與骯髒嘅傳承,同隊就師徒大鬥法
智孝:懵光姐弟,寧靜嘅智孝但遇到光洙成日都會打架,得光洙先有辦法令智孝變成不良智孝
gary: 有期懲罰光洙將懲罰嘅running ball擺喺gary嗰組令gary黑臉,最後和好而且擁抱,又溫馨又搞笑。
全妹:早期光瘋情侶,早期互動勁親密
世燦:連最難配嘅世燦都有火花。最近世燦撚下光洙,光洙打番佢。

光洙走咗,真係唔知點好
兩樣野有咩衝突?
事實光洙走係會有好大影響喎
講到最尾都係睇人嘅姐智孝直頭唔接都大把人護航

當年第一次無挑睇到曹世鎬都唔鍾意佢 講嘢又串又唔好笑 但之後慢慢睇多咗有佢嘅綜藝 特別係roommate對佢改觀咗 最重要係在石咁睇佢就知佢人品都唔會差得去邊

笑點每個人都唔同 我自己幾鍾意佢嘅搞笑方式 有時我覺得係大神拋得太多先over咗
roommate點解改觀?
其實我覺得光洙下車佢自己應該都唔想
玩遊戲永遠最投入係佢
有一集好似光洙同大神係度追黎追去
光洙又逐個輪胎翻轉佢
Haha見到光洙個搏命樣就話點解可以做到咁
佢真係好鐘意拍rm先做到咁

我相信佢自己都對呢個決定感到好心痛

無人會逼到佢 但佢下車嘅真正理由到底係咩 大家都唔想說穿啫
你個名
哭撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞