Running Man 討論區 (39)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
咁你咪緊加要信佢傷加拍戲囉
人地講左原因又要唔信
我都唔明有咩好估
就算好似Gary咁退出完無耐就結婚都好
呢D都係好事黎,唔係咩都要同Fans交代得一清二楚既。
有時睇光洙做戲好不自覺就代入咗running man 光洙嘅形象
係沒關係這是愛情同我的特别兄弟完全就係做返佢自己
其實大家討論個原因都係出於善意 唔駛咁介懷
最係都係心照
然後祝福光洙以後一帆風順
我都覺呢個係原因之一
今集好好睇一開頭個段player玩過
好耐冇笑到標眼水
李龍真好正又搞笑 情景劇睇到心動
成大叔著西裝加唱歌都好型
有無人諗過其實係繼承家業
好似係賣傢俬?
「例如係經理人公司迫佢走之類」
你慢慢ff啦
其實我覺得腳傷一定有影響 但唔多唔少都可能想結婚+轉型先順勢退出 咪得閒番黎玩 到時有新戲再黎宣傳 之前咪拍左套海盜可能好快又上番rm玩
係 同埋好似都有番咁上下規模
唔係細公司黎
Gary退出之後
個人周都上過一次running man
嗰陣仲話會間中返嚟
不過睇佢youtube似乎生活愉快
咁都唔錯啦
光洙做綜藝做到定左型
佢應該想試多d唔同角色
但韓國仲凍到可以著羽絨?
笑左
日夜温差大 佢哋嘅廿度真係廿度 邊似得我哋而家熱到發温
唔係話腳傷係藉口,只係說服力唔夠,
簡單咁睇,國兒係RM入面最傷個個,腰傷、疝氣、腳傷乜都齊

最主要係光洙上年拎左百想男配,佢呢個年紀係電影界最好嘅發力時間,
加上光洙公司一向揀戲有質素,光洙辛苦幾年隨時青龍、大鐘呢啲獎都拎到
所以佢一定會轉型

智孝影視界一向麻麻,加上女演員真係太多對手啦⋯⋯
近年智孝劇集係韓國都唔收得,電影都蝕得好甘
佢想行電影路既要退出真係好正常,而家又係佢黃金時期
加上綜藝會食好多時間,唔係個個導演接受到一路拍戲又走去拍綜藝
最重要就係無咩可能拍拍下戲抽一日出嚟拍綜藝
對光洙同劇組嚟講都好辛苦 可能因為咁加埋腳傷唔想咁操勞所以決定退出

呢十一年Rm幫咗佢好多 但係演員方面其實都拖累咗佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞