Running Man 討論區 (39)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
真心咩
不過我都無資格評論
起碼都grad左十年八載先
應該咁講 唔係反共 但佢做緊嘅野絕對唔係討好緊大陸觀眾
我翻查番過往記錄 喺寶弼未上任之前 而又有依啲地圖問題嘅 已經係16年石鎮喺ig嗰次
而之前節目上有依啲問題嘅話 我就咁睇番大約得3集(11,13同14年)

但寶弼上任之後 已經好幾次有依啲野比大陸人喺到針對
仲以為佢明確表達立場
不過佢上任後又真係多咗踩界野,希望唔好俾本部長照肺
其實地圖依啲野 某程度上都算係暗示緊嘅
有心做好嘅話 點會喺大陸人眼中係重複「犯錯」
所以寶弼喺班大陸人眼中一直係唔討好
大神真係好撚醒
班支那人不嬲都唔鐘意寶弼架
佢地鐘意毒L呀麻
所以有冇地圖事件佢地都屌寶弼架
只不過依家屌多樣之麻
依家個本部長應該okay
地圖事件又冇跪低
上次嗰集仲出埋鏡一齊玩
頭三集無屌 留意番
第一次屌係因為多番智孝鏡頭
班小粉紅知道自己柒咗
有其他正常d既支那人出黎話張地圖其實係冇問題
跟住班小粉紅就賴話係因為上次台灣事件搞到佢地有陰影
千錯萬錯都別人的錯
咁好笑
最搞笑係最尾個part 兩個扮傻仔
我覺得佢係唔知百分比=%多啲
因為依家大部份韓國人都係用開英文直譯個讀音
Haha識quadratic 係RM入面算唔算勁
呢題唔識反而叫正常
中學野 返工應該唔常用
square root/percentage/時間/triangle angle sum就太過分
其實好多次類似主題到最後都係 由最後10分鐘 大神solo 時間, 可能大神真係叻,但多到我自己都覺得有喲假
但其實好似嚴格嚟講 haha 係答得唔準?
點解出面個辱華po好似唔見咗
Between 如果世燦唔識北京嘅話應該會俾芝麻人屌埋一份
唔好話埃及,草裙舞同芭蕾舞我諗幼稚園都唔識寫。符合幼稚園level 嘅我覺得得金鍾國排數字嗰題
終於明
我印象中都真係見過唔少次
主要係真係太橋
一直都諗唔到 最後count down緊突然就解到
其實都好可能做梅
始終呢種特別開門方式冇人諗到嘅話
最後完game 要pd自己講出嚟冇晒效果
不過如果係鍾國做嘅話可能少啲人懷疑
係,我都覺得神奇,
前幾集仲話昭旻係唯一一個讀過大學
提下美國人,美國總統就話人奴才又話人狗
智孝、光洙、鼻叔唔係都讀過大學咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞