Running Man 討論區 (39)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
相反 光洙自己英文名都串錯 Girafe
Oppa Pabo aniya
活到老學到老 見到November嗰題 我都諗起月份lockscreen 但好似係世燦答
可能Busted考嘅係用腦分而Rm今集考嘅係常識
覺唔覺得今集剪得好奇怪?中間有幾隻game感覺上都會好好笑但係刪左 但係密室解謎就佔最多 好多都係我地唔明既野 例如歷屆皇帝
戲劇電影碩士
今集應該唔算剪得多
你係咪睇咗閹割版,冇咗指地圖隻game?
唔好玩啦 韓國啲大學上堂用韓文,我懷疑寫paper都係用韓文多
咁英文點會進步
唔係 我講緊佢地好快帶過左既game 例如帶住碗麵粉跳繩
係韓文呀 haha以前rm有英文問題都話我係用韓文上堂
我哋係咪睇緊同一集 點解我印象今集好似冇玩過麵粉
世燦個giraffe讀音
佢哋有 但係得一兩秒畫面 好快交代左邊個贏左
Sor 最近睇緊條vlog 影住上堂講韓文就以為普遍韓國大學係講韓文多過英文
cut咗一段繼續睇做烏龜咁條氣就順..?好撚死
早排係b站唔記得睇邊套韓綜介紹嘉賓定咩有youtube排名,見到有彈幕寫類似「睇黎比起b站,youtube影響力真係大」
冇計 長頸鹿韓文個讀音係kirin
我懷疑世燦真係冇學過giraffe呢個字
實有英文授課 普遍韓文
比得外國人上應該都係英文授課先有exchange program姐
我真係睇唔出個地圖有咩問題喎
其實得幾秒 又細
真係要好敏感先發覺到

呢啲真係外國勢力挑動
韓國人都已經為大陸PPL好不滿 我諗佢地都唔太理
理既話就唔會出事三次
係佢哋係咁輸搞到入唔到去密室解題
想睇禁左RM班翻譯組食咩
麵粉跳舞,射箭都cut 晒
睇過條vlog 讀med都係韓文多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞