Running Man 討論區 (39)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
睇仲基就知,離開RM咁多年
都要去到呢兩年先慢慢由二線上到忠武路門口;
光洙咁辛苦啱啱踏咗隻腳入去,有機會發展咁緊係著重演員方面
況且RM一直走下坡
(收視,非fans角度)
好現實
光洙一入場鳩笑石鎮 ,睇到好自然自己都睇到鳩笑埋一份
同sbs反咗面ma
演員方面唔一定係拖累佢嘅
你要諗rm俾佢嘅知名度 都會令佢接多咗劇
角色定型
我話好多人諗光洙第一印象係搞笑藝人多過演員
5年前可能係既
依家佢要人氣有人氣
而且演員成績都唔錯
無一個演員會想被定型既 你幻唔幻想到啲一線演員做光洙呢個角色 要係演員上面更進一步 退出綜藝慢慢fade out呢個形象係最好

不過呢個形象太深入民心希望光洙成功
但佢之前先上完叢林的法則
冇啦 可能因為結咗婚之後同智孝個關係太尷尬
當初仲笑笑口話結咗婚之後星期一依然係週一情侶
點估到gary夜場王子會結婚先過智孝
係咪奉子成婚 相反智孝咁靚女都仲唔結婚生個靚b有啲可惜
智孝話唔強求結婚
其實都似
佢而家都直接講隨緣,玩下手唔結唔拍拖都似
肯定係啦 2017 4月結婚 個仔10月出世
傳說中老婆識講中國話?
我覺得佢最大問題就係經常都淨係以下犯上光洙
如果佢係真係想演繹好屁孩嘅定位就應每個member都diss下,雖然有時都會玩下鐘國,但係好多時都係係見高拜見低踩咁
平時嘉賓唔熟搵光洙黎diss都叫做無可厚非
但係加多個member入黎然後到最後都係多個人黎係到diss光洙就真係好無謂
其實下車理由真係好重要咩
因為腳傷定想轉型結婚都好
都係光洙既決定尊重咪得囉
人生係佢既,佢要點行點走
其實唔需要說服我地架喎
當然作為running man觀眾係十萬個唔捨得架啦
但光洙已經對得起我地觀眾有餘
從來無hea做,11年黎貢獻咗咁多歡樂俾觀眾
同埋就算running man 無咗光洙
都仲有大神、鐘國佢地頂住
真係可以唔駛再咁悲囉
陰謀論咁論就係幾年前已經plan咗35歲下車
完全同意,成班成年人啦尊重下人地決定啦
我幾時有話佢diss人好串
我認同呀
Haha同世燦都係kjk 小弟
但係haha拿捏得好好多
擦鞋得黎唔會有油膩既感覺
有時反擊同爆料仲好好笑

預咗唔岩聽
無可否認世燦同光洙有時啲火花係幾好笑
Eg 光洙叫世燦扮逼佢食野/經理人剪頭髮果集
但有時真係過火
今集佢摑光洙果下我個笑容都即刻疆左
印象中光洙唔止一次話冇當佢係哥哥
學巴打話齋如果佢每個人都會diss嘅話感覺會好好多
認同佢係努力
但係冇佢喺其他節目發揮得咁好
拎haha同世贊比有意思咩,一個十幾年綜藝人又跟左kjk十幾年,一個新人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞