Running Man 討論區 (39)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
十幾年綜藝人奸臣
不過其實世贊都唔新啦 但其實佢個人設真係咁乞人憎咩 一路都覺得冇乜嘢
無錯,係韓國呢個咁尊重輩份嘅變態國家,要以下犯上點會無事先傾過大家嘅尺度,你鍾意光洙還鍾意光洙,唔好偏愛到做下效果就憎埋其他member啦,我最鍾意kjk,前期光洙打佢背叛佢我一樣笑住睇,因為我知大家都係跟人設同member間建立嘅關係去做返應做嘅野,唔知有啲人點解睇到成個師奶煲劇咁,憎個角色憎埋佢個演員

利申:9個member我都愛
學大神話齋啦係鏡頭面前做咩都可以原諒
照你咁講
光洙有時做嘅嘢仲過火
姑勿論呢點,
世贊係而家RM入面好重要嘅控場副手嚟
我同意你嘅講法 你話我太認真又好 我都覺得佢光洙嘅行為係默契衍生出嚟 其他member 都理解同配合到 但每次見到梁打光洙 我淨係覺得佢個反應好突然 係基於節目上同為咗顧及效果所以先忍呢啖氣 如果佢係用以下犯上搞笑 咁希望係光洙走咗之後佢仍然能夠做到呢樣嘢 不然他只是一個會利用光洙搞笑嘅人
haha 大神提完無限商社依家復活
終於可以再講 無限~
上次同高層傾計,haha真係好識撈其他幾個都唔夠佢黎
可惜搵唔番吉
唔好ff咁多la
光洙原來係忍啖氣你都知會唔會其實因為唔想再忍呢啖氣先退出,你可唔可以幫我問下佢
世燦一掌打到光洙下車
其實個下世燦都演到有啲走投無路 同智孝唔係好演到落去
你諗得佢太負面,好似嗰班7012諗得昭旻好負面一樣
你有認真睇既話,佢係好照顧智孝
成日救場,啱啱嗰集先救完王鼻
同光洙part搞gag,同哈哈part調戲鐘國
帶d新既元素入rm,試下放底偏見睇你會見到佢好多好處
之前麻麻地佢 不過呢一年睇佢愈嚟愈好 同光洙啲眉來眼去反應好正
世贊唔新,仲早過光洙出道,即係大神同鼻叔嘅後生ver.
冇可能 醉駕2次加一堆醜聞
搵返佢連大神都會被人屌
重扮到好中立理性咁分析先好笑
基本上班haters唔會理世燦做過咩 因為佢地都唔想世燦出現節目度 佢做咩都係錯

大神成日打斷光洙對話--》佢地兩個好合拍
世燦成日以下犯上光洙--》好大問題 淨係識恰光洙

光洙一拳打落鐘國 除鐘國褲--》係默契 member會理解
世燦摑光洙--》唔尊重光洙 睇到心寒 睇得出光洙好嬲

不如簡單一句 :我好憎世燦算啦
麻麻地16版始終
不過有得睇已經好好
依個摑既手法係韓綜真係多到開始厭
叫人過黎一隻手放入衫袋都估到啦
後面都講到明光洙係專登出黎救世燦場做個下靶
光洙個反應都係演出黎既
咁都疆...
光洙一開始都係俾人蝦一年幾先開始反抗先冇太大反感,光洙以下犯上完會受返懲罰,但世燦加入一年都冇就開始所以比人感覺麻麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞