Running Man 討論區 (39)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike

兩個禮拜前嗰集光洙咪主動糾正昭旻講錯字囉
個個po都問
真係少到冇乜印象下集懵瘋係主角應該有多啲

屌你老母支那人
綜藝少少概念地圖就玻璃心
講到一點都不能少
但係共產黨割撚晒啲地俾俄羅斯又粒聲唔出 領土都話係國家機密唔睇得
成班咁愛國死番去睇抗日神劇啦睇乜鳩rm
係 根本點拉都唔會啱比例
又唔係地理學用嘅地圖
咁都要玻璃心 笑死
韓國節目 韓國岩位咪得
Preview有兩個王鼻頭
玉華係月經,互動係周經
收到風,製作組其實係知道佢哋好玻璃心又冇買版權
所以就間唔中撚下佢地,開心就玉下華,唔開心又去玉下華咁

真係好過份

一定撚得好開心姐
之前唔記得邊位巴打仲話哈哈同劉在石冇默契今集佢哋嘲笑錫辰拍手嗰part擺明係佢哋嗰種默契唔需要講出嚟
今集平淡到

又少一集光朱
無所謂啦 反正過多幾集佢地唔駛再問
咁應該係因為我唔識韓文所以睇唔出有錯
我覺得用叩叩做第二種方法都ok。

可能係預告剪得太好,我以為有d 納涼成分,點知成集都係問答,靠哂大神carry,其他人冇咩表現。
我本身睇完預告以為係密室逃脫
今集算係用一個特別D既地方去做問答競賽
唔知會唔會有人屌我
但係最後真係有少少劇本feel
最後幾分鐘先突然覺得句聽左六粒鐘嘅提醒有問題
會唔會真係咁橋
同埋今集製作組好似無模擬過
當6人組解完3個鎖 發現真規則之後點同2人組互動
真係好撚尷尬
仲有堆問答錯到離晒大譜真係
但我睇busted真係唔覺大神有咁屈機
喺busted多數兩個女member玩哂,大神返RM就變救世主
我睇緊個時心諗如果一開頭二人組是但一個去敲門咁咪提早收工
特別王鼻零舍多手
完全想像到個畫面
「哦原來度真嘅門係呢度」
然後順手摸下個鎖 再敲下度門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞