泰國都可以咁樣玩

242 回覆
183 Like 14 Dislike
無artbox 都唔緊要 可以留意雨以下既 望落都幾得意
TGIF (9/6-11/6 Central world)

Concrete Jungle(~4/6 Mercury ville @Chitlom)

另一個ateliar space @Siam discovery
我都未去過泰國 都想去下 但d野食好似樣樣都濃味冇清淡 自己係個好易肚痛既人
樓主行程係咪完左?
另外想問下巴絲們邊度唱錢

我就係間叫sxxxxrxxx唱,總之唔係香港機場唱就得
尋日到曼谷留名

諗緊香港定泰國唱

諗緊香港定泰國唱

諗緊香港定泰國唱

爸打幾點到機場? 正常非凌晨時間去機場B1個層有superrich value plus 好多間 同出面其實都差唔多的

香港既話我通常都會係重慶大廈堅成 都聽過人講過klc 唱
係曼谷hea完幾日今日去清邁

清邁有冇d咩推介
留名
曼谷有冇咩Club推介
絲打泰文老師係咪有你個名其中一個字
係曼谷hea完幾日今日去清邁

清邁有冇d咩推介

可以look 番上面有爸打講過
自己未去過都好想去
曼谷有冇咩Club推介

最出名係rca 無去過 但爸打小心d 因為唔記得網上睇過好似係huaikwang 定nana 會有專呃錢的

Sky bar 正係red sky bar
好chill 同靚 重點係唔貴
絲打泰文老師係咪有你個名其中一個字

Kru tuk nak suk sa ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞