泰國都可以咁樣玩

242 回覆
183 Like 14 Dislike
6月頭去幾日曼谷 爸打有無咩推介一定要去
睇錯國泰
睇錯國泰

lm

如果唔想見支那人就唔好去大皇宮
上星期去完,痴撚線成個大皇宮都係支那人
俾500B入去睇支那人
依為講叫雞

睇完相覺得依類鄉下地方請我都唔去
又熱又多蚊,老老實實儲多d錢去歐洲鄉下地方實際d
舊同學lm
依為講叫雞

sorry 爸打 真係大家口味唔同未必爸打中意 我自己覺得泰國d night market 好正 而我post 得好慢 對唔住依個遊記唔會搵到好似秘魯 馬丘馬丘 復活島個種天然好正既景觀
依為講叫雞

sorry 爸打 真係大家口味唔同未必爸打中意 我自己覺得泰國d night market 好正 而我post 得好慢 對唔住依個遊記唔會搵到好似秘魯 馬丘馬丘 復活島個種天然好正既景觀

仲有,我係絲

俾500B入去睇支那人

加一!! 我上年中左伏!! 熱到阿媽都唔認得!睇大媽影相

爸打想去做咩? 食既話海鮮自助餐Laemgate night market ? 唔知你中意做咩 我盡快update 我覺得得意既野

俾500B入去睇支那人

仲要十個支那人九個都跟團
仲好理正氣壯屌尻一早企到係到自拍緊嘅我同我個fd阻住佢哋影團體相
對唔住咁多位,我update 得好慢
我宜家係healthland 按緊摩 因為芭堤雅真係無咩野做同玩 d 阿姨吹水到呢 唔知有咩爸打中意按摩 我個人幾推Body tune 同Pimmalai Massage

前者環境好好 同按得幾大力 後者好抵 好多package 各位可以google 下
按摩大家有興趣先講啦 唔係好特別
我宜家係healthland 按緊摩 因為芭堤雅真係無咩野做同玩 d 阿姨吹水到呢 唔知有咩爸打中意按摩 我個人幾推Body tune 同Pimmalai Massage

前者環境好好 同按得幾大力 後者好抵 好多package 各位可以google 下

今日泰國又有炸彈事件? 小心啲呀樓主

俾500B入去睇支那人

仲要十個支那人九個都跟團
仲好理正氣壯屌尻一早企到係到自拍緊嘅我同我個fd阻住佢哋影團體相

我今日都去左arts in paradise 都有大媽影相
睇錯國泰

我都係

多謝關心 我人係芭堤雁
去曼谷既爸打都小p 係Victory Monument 個站發生
係一間退休軍警醫院的 疑似同政治因素有關
個站都幾近Siam 所以小心

多謝關心 我人係芭堤雁
去曼谷既爸打都小p 係Victory Monument 個站發生
係一間退休軍警醫院的 疑似同政治因素有關
個站都幾近Siam 所以小心

上星期大皇宮附近爆完搭skytrain ckeck袋即刻嚴左
返酒店Saphan taksin落車時見到有人要開gip俾個保安嚟
Push
今個禮拜出發曼谷都有plan去邦南彭踩單車
多唔多蚊㗎?
啱啦黎緊去泰國,睇下樓豬有咩介紹
泰國真係好多好野食
不過絲打都真係幾大食下
泰國真係好多好野食
不過絲打都真係幾大食下

我當係讚美啦 肥婆要努力減肥
有無去格蘭島玩?

利申:聽晚上機去泰國

黎撞下你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞