whatsapp 仆街條款又黎

321 回覆
422 Like 8 Dislike
冇彈可能係你之前手殘accepted
冇可能 見都冇見過
首先whatsapp話唔會收集到用戶嘅對話紀錄喔
不過你實會話 人講你就信啊?

咁既然你地都唔撚會信wts講嘅嘢,覺得佢一定會收集對話紀錄嘅,咁請問你地減少使用次數有咩用?減少使用次數不等於完全唔用,咁即係講到尾都係有資料俾佢攞到咁點會有撚用啊傻閪?

最後,擘大你個屎眼睇清楚有無用啦收集對話嚟賺錢都講得出佢要攞嘅嘢唔單止係對話紀錄,仲有其他咁撚多嘢攞走咗,只要你一日仲有個app係度,佢一日都會攞走咁多嘢,咁減少使用次數點撚解會有用啊?你以為真係純攞對話紀錄咁簡單咩,真係純攞對話紀錄嘅話咁就真係有撚用啦

依家解釋嚟聽下點解覺得淨係減少使用次數會有用啦,傻閪
說明最後一個睇稿修改既係大陸人 先會零零舍舍成堆繁體字入邊出一隻簡體字
可能班人係真心你睇上面已經有幾個
應該係識中文嘅外國人,佢地唔識分殘體字同繁體字
就好似間餐廳明明好難食 但openrice仲有啲人會話好好食
咁結論係轉TG, 咪撚用signal, 除非你係特務

用緊AOSP Deny晒啲權限啦

你改名叫傻閪算啦
我本身就講緊絕大多數人覺得佢地減少使用次數跟住就覺得有用而自我感覺良好

你就彈出嚟話你自己deny曬啲權限就代表曬全部人你係咪on撚9㗎 你deny咗關我撚事咩

同埋你咪撚偷換概念啦

本身個問題係focus係減少使用次數呢一樣嘢係幫唔到件事幾多,你就跳出嚟話點會無用,因為wts係攞對話紀錄嚟賺錢,跟住我話佢唔單止係攞對話紀錄,仲有好多其他權限,所以減少使用次數唔可能有用 你就話自己deny咗所以佢攞唔到啲嘢 咁同最初你想駁我嘅嘢有咩關係?你最初都係想駁我 減少使用次數係有用嘅 呢樣嘢姐嘛 點知到頭來講講下偷換埋概念講到deny埋啲嘢先有用,仲要未計你自打嘴巴去到最後要deny曬啲嘢先有用而唔係單純減少用wts就得

我係傻閪嘅話咁你應該要縮返入我呢個閪度先冚得住陣柒味
識deny權限好撚醒啊你仲用緊wts啊?咪一樣有對話紀錄俾人攞
私人嘢tg 轉埋whatsapp啲chat record過去
公司嘢signal
順便公私分明埋
UP
個個轉哂Signal TG lu
老人家都幫佢轉埋
係del我ac就快喇,等我有藉口
push
呢個似你電話問題多過app嘅問題喎
本身喺file manager/相簿嗰度一次過揀曬直接㩒share咪得
仲有啲人好鍾意用黑色highlight遮嘢
之後又畀人tune返佢遮住嘅嘢出嚟
當初轉tg咪好 轉個乜功能都唔完善既signal 搞到2頭唔到岸
明明有個完美取代whatsapp既tg就死都唔用驚比人知你id既話開個分身acc咪得囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞