whatsapp 仆街條款又黎

321 回覆
422 Like 8 Dislike
收皮啦當初班人又係on撚9 連登吹咩風就盲跟咩
Tui
我用signal成4個幾月都覺得冇問題,唔好話你班友懶唔肯改變
whatsapp 咪又係成撚日有廣告
其實你呢啲point正常就駁咗無數次根本自己靈活變通就得 乜嘢正身 假身呢啲point更加on9 亦都俾人駁咗無數次
呢d說話係人都識講
咁工作交流點解決

全世界都用電話
你就要飛鴿傳書
唔通要其他人養隻信鴿黎就你?
一路都講緊如果唔係完全del app嘅其實轉signal嚟係無用 但係啲人硬係要減少wts嘅使用次數就當自己抵制咗咁自我感覺良好
呢條仆街好鐘意試人底線
我喺whatsapp收過呢個但係熄爐真係一個都冇 tg就被人問我三退咗未
Del左 唔睇真係唔知
公司都轉埋用熄爐
有無方法搞下個search 中文function
有就真係完美app
係分開唔同app 一個同熟人一個同唔識嘅人講野嘅問題

叫你用連登account嚟做私人野吖
用海外號碼未見過有廣告
屌你老母 貼晒出黎幫你老母搵客? 弱智仔
唔關事, tg可以用哂兩個情況
同唔識既人講野人地都只係知你tg id
識你既人就知你tg id + phone number
睇唔到有咩抵觸, 除非你有野係tg group度係怕畀熟人知道囉
例如d 雞 group
一有依啲po又係成班on9係到講tg
講左幾多次tg係無end-to-end encryption,即係你講左乜撚野tg都睇到check得返,等於佢可以賣你比政府。明未?
點解要whatsapp轉signal係因為end-to-end encryption,所以除左你同對話對象之外無人偷睇到對話內容。
你講電腦版垃圾個啲都算,係合理,有人話tg好過signal好多係因為可以send大size file,依樣野咪正正因為無end-to-end encryption,所以可以容許你既message經佢地個cloud send大size file
講到口都臭,私人msg用signal,隱藏身份用tg
咁whatsapp 有冇end to end encryption?
佢話對話上係有e2e

但你嘅contact list 電話號碼 GPS果d就乜鳩都比FB睇哂咁囉
點解冇人用line
真,熄爐個desktop版廢到,linux版default start in tray都冇,要人手改config
上得網就係想隱身,你個腦就淨係識叫雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞