whatsapp 仆街條款又黎

321 回覆
422 Like 8 Dislike
用開tg 同熟人傾計, 唔熟既淨係有你tg id
想問下陌生人點樣拎到你資料?
比擬都諗個好d架啦
隱身但係communication app 係拎黎同frd傾計
怕畀人拎資料都係怕間公司啫, 關ID咩事?
點解明明係fb update 條款,又關咩tg 事?
支持政府全面監控,監埋你屋企
好地地冇犯法怕咩呀
仲有10日
好想快啲睇下到低係fuckbook收皮定係用家收皮呀
公司電腦block左裝software, 變相用唔到web版即係叫我唔好用

Ps. 慣電腦打中文
真心勸你,有得裝都唔好裝
佢就係透過收集你對話d資料嚟賺錢,點會冇用呀傻閪
你會唔會同朋友講你連登id係乜呀
whatsapp係closed source,冇人知佢係咪真係有執行
signal係open source全世界都睇到佢啲code
我用tg 既方式同以前whatsapp fb 一樣
個個熟人, group都知我電話+tg id

咁樣黎搵連登比較?
我年頭剷晒fb旗下嘅帳號到依家都無用過,公司係用wtsapp group但我照剷,人地wtsapp搵唔到你自然會用其他方法搵㗎啦,行出第一步就得㗎喇
唔知你講乜
香港人係咁㗎,睇返上年十二月講MeWe移民潮都好多人開account,但身邊有幾多個到依家有繼續用緊丫

利申: 上年十一月開到依家會每日開嚟睇吓嘢
呢個真,有時想一次過send d file㩒到仆街
希望佢快啲更新下啲功能
用完就真係熄爐 垃圾到仆街 隻野廢到真係幫唔落後口
本身tg出左街已經一早由whatsapp 度轉左過去tg
得返d廢老家庭grp無得走
望住隻濕鳩signal app 完全唔成氣候都畀連登仔死推爛推
你話入面無PR做宣傳谷download rate我真係唔信
唔關signal事 iOS 問題

利申5年前已轉tg
無E2EE>TG都睇得返>佢可以賣俾政府
同一時間,隱藏身份用TG
WOW Goodest logic
以事論事都無咁嬲 但隻野咁廢都咁多打手
你真係goodest logic
叫你隱藏身份去用tg呀on9仔
好似fix咗
用緊an機 但係冇彈呢個出嚟係唔係已經自動accept左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞