whatsapp 仆街條款又黎

321 回覆
422 Like 8 Dislike
呢d 唔好同佢做朋友囉
我用linux版嘅signal就唔洗點load
成日公海自爆,想人哋唔捉你都幾難
上次快手㩒咗接受條款, 有冇得揀返轉頭?
如果個個都肯咁做,同朋友轉用signal/tg
已經分走whsap一半流量
因為得班idog用到
TG大法好
same幾個月前嗰次 on99咁見有野彈出黎就同意柒撚到
智障問題

你都除晒衫褲燒鬼埋啦你可唔可以着返啲衫呀?
我用iPhone,今朝先彈出黎
佢應該係分批咁send

個account info咁樣即係點?我呢幾日間中打開黎睇都唔見個濕鳩畫面既

但係我2016年係accept個terms但係同時都opt-out左data sharing

btw 唔好屌我殘體字,我已經係電話用英文UI download, 但係電腦係中文UI所以cap出黎都係殘體字
佢無彈呢個畀我撳
個個撳曬同意繼續用緊啦
冇事了
冇事了⋯大家都唔好再嘈⋯天下太平
唔老黎,咪剷咗佢囉
又要用、又要嘈,成個港女咁

申:晨咁L早就掃7哂朱西百格啲閪app出電話,電腦啦,連VR都殺埋
desktop load 好耐先入到都算, 有佢原因. 但成日收到啲垃圾message 就真係好L煩, 唔可以俾返個只有contact list 有既人先可以add既function.
唯有同佢反映等改
push
Signal 有compression 咩? 相機入咗張10MB 既jpg相,用signal send 唔到因為太大。whatsapp 反而send 到,當然compress 過。
"由5月15日起 若拒絕接受WhatsApp新私隱政策 軟件功能將會受到各種限制 到時只能接收通知及來電 無法打開收到的訊息 亦無法發送訊息 能夠接聽來電但又唔俾你打出 總之足夠搞到你一鑊泡 如果120天內依然拒絕接受 WhatsApp將會在限期完結後把帳號列作不活躍也可能會被刪除"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞