Running Man 討論區 (37)

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
綜藝村頂唔順飛住黎睇

復古我覺得好好笑

一入情景模式昭晏真係MVP,次次都好投入 上次數M到日期 同 今集問智孝初吻未都好好笑
Haha: what the hell
宜家集集都有quiz
下集應該好睇啲
以前光洙d love line好睇好多
因為上下半part
上半part承接上集所以有4月5
我估應該係咁
https://www.instagram.com/p/COIHTO9pNRW/?igshid=1dsm3fk5j13xb
韓國有fans記得佢哋加入RM紀念日
好鐘意播舊歌一齊唱種feel,好正
btw好想聽光洙啲有趣小故事
啲舊歌未聽過但一聽都好入耳,韓國人識一齊跟住唱實好feel
睇到佢哋玩得咁開心 我都睇得好開心
智孝 真係靚到暈
好掛住容陷愛
完全浪費咗brave girls
睇見佢地情景劇玩得咁開心 就算有啲位唔明都跟住一齊笑
有個鏡頭影到大神讚智孝好睇好曖
喺其他post見到
韓國媒體報道,演員李光洙因健康原因將退出《Running—Man》,李光洙將在結束5月的拍攝後退出。2010年7月《Running —Man》首播,李光洙在拍攝11年後退出節目。製作組和出演人員也尊重李光洙的意思。 今後《Running—Man》除了李光洙以外,其他7名出演人員將繼續出演。

係咪fake??
韓網有出
咁rm應該捱唔到好耐
個post下面有韓文link
希望唔係真
接受唔到喎 唔好咁啦
如果係真既其實對佢做演員係好事
趙寅成 金秀路都講過長拍綜藝對演員好大影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞