Running Man 討論區 (37)

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
但wiki寫4月5,12號都有拍喎
前半part個結果真係完全唔意外
果兩pair要罰嘅如果無背叛就無野
後半部唔識欣賞但係見佢地玩得開心就夠
又黎?
今集下半部同下集俾本土睇既,唔熟好正常
個笑點完全去左哈哈度,全身衫同其他人完全唔夾

光洙仲話今集個人戰冇得換,要著足一集
在石問佢MJ你做咩係度個下我笑到傻左

上半部王鼻又係好黑仔,抽兩下都唔中冇票投佢
王鼻如果學在錫放棄投票就有生機
同意後半冇共嗚 我都飛住睇 但會respect
今集咁好睇都話悶
下半part明明多左野講 睇唔到?
你不如打啱成員名先講嘢啦
今集表現還好la 其實智孝睇得出開心左,同見到佢真係主動左,都算係個好開始 始終佢擅長係體力game多d
笑死 睇到智孝揀咗哈哈個段
一多嘉賓智孝不嬲都唔係點出聲架啦
同埋佢都唔係昭晏果隻外向多野講既類形
雖然我唔係嗰個年代嘅人冇乜共鳴
但係見佢地玩得好開心氣氛勁好 我自己都覺得好正
仲有「積極」鐘國叫在石同王鼻要好似佢咁積極
連字幕都整埋天使翼畀佢真係笑死我
咪係 勁悶
世燦超級好 復古嗰喥佢捉住智孝一齊跳舞 成日cue佢令佢多好多鏡頭
所以brave girls點解唔搞1.5?
錢問題?
製作組捉到鹿唔識脫角
明明人哋第一個上既綜藝就揀RM,做得好好睇又可以吸到話題 係要惡剪到咁
真係好鍾意佢咁有表演慾
諗返起佢同世燦一組跳swing dance嗰集,勁charm完全係女神
我覺得係因為中間插入黎,太趕冇做好企劃
Wiki 未必準,加上韓國疫情嚴重,拍攝可能會臨時取消
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞