Running Man 討論區 (37)

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
光熙幾好
近排都期待光熙會上嚟玩🥲🥲
呢個post推左好多頁
唔加人好過加
到而家都仲有人話緊昭旻同世燦
再加人又唔知新成員要俾人屌幾耐
成日都無心機做野
無左李光洙既running man就唔再係當日既running man
講真而家一半以上笑點都係佢造出黎既話
Running man而家摺左佢可能係最好
唔想佢一步一步咁再衰落
陪左我接近半個人生既running man
應該搵曹世鎬/金東虎 先頂到光洙個位
真 有睇晒新西遊記 但都有少少頂唔順
唔好搞 寧願running man摺埋

佢兩個真係好似親姐弟
唔需要搵人頂 亦冇人頂替到光洙
但之後閒著又比人讚番
傷心左成朝到而家都仲未平服到
返工都冇晒心機
無論加唔加人 都尊重節目組同成員嘅決定
但真係千祈唔好加曹世鎬
講真如果要加 我淨係接受相燁
好cute
好sad
好唔捨得
當年第一次睇rm覺得光洙好笑 因為鐘意佢先追落去
追追下就鐘意哂rm每個成員
相燁都演員上位緊
忍笑化到成面藍色然後time out笑到嘔
想扮型 但俾後面個塊極大名牌痴實咗d頭髮
去日本 同相燁整計步機笑死我
唱歌唱到1999 以為森林著火
俾haha挽到條褲鬆曬 個集條褲甩咗兩次on99
學夏威夷舞極恐怖表情 笑死

我真係由第一集睇元老fans
好sad
曹世鎬一致共識
相燁ok,但佢本身係演員,覺得會有d似光洙個case ,始終會將演員事業放第一。另外,光希會覺得有得諗,如果佢肯,佢似想係綜藝發展,之前睇在石ssak3又肯做下巴位,態度幾好
搵埋你啦不如

佢想做一線而離開rm?
之前好似哈哈話佢係咁多個之中最鍾意rm嘅人
佢又係最落力嗰個

唔洗睇啦 我估rm好快摺
我有d覺得係其他成員對rm都無咩passion, 已經做到煩厭,eg. 智孝、石鎮。。。etc
想摺rm,就做今次機會
之後等rm自動摺埋啦唉
條link無左邊度可以再睇返呢11年既rm回味 細個人生最唔開心既時候 係rm救返我
自剪頭髮係邊集
好想繼續睇寶弼PD撚光洙
點解一定要搵人加入呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞