Running Man 討論區 (37)

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
王鼻自己都o咗,人生中第一次畀人讚靚女
同鍾國做完運動既son要爬住出去
真 世燦同全妹條loveline唔太掂

題外話:全妹最jeng嘅loveline係同光洙嗰條
呢個真係幾搞笑
仲有最近幾有記憶
喺巴士到王鼻一如既往俾人撚,正想大聲駁嘴個時,坐後面既世贊就叫佢要保持人設 唔可以嬲,跟住王鼻死死氣咁出唔到聲
鍾國係屋企買左健身器材了 更加結唔婚
之前都扮過認識的哥哥
同埋the voice of korea
同王鼻禁忌line先jeng

On and off教haha做gym好好笑 問佢成日話好味其實係咩味
佢答士多啤梨味講完自己都笑
感覺走火入魔吧?佢應該專心自己條愛情線好d
應該結唔到la如果佢真實真係咁既話。佢望住d工具個幸福樣分分鐘開心過望自己女朋友
次次講親想要仔女/孫仔 就會比人回 :你結左婚先啦
睇左十年running man加埋以前家族誕生
都未見過佢節目笑得咁誇張
當然而家仲有石鎮搞笑果陣佢都笑得好開心
搵到個都鐘意運動ge咪得囉
如果係既就一早揾到la 鐘意運動既女大把,但有d人未必鐘意佢咩都以老母為先,同埋佢又接受唔到太細年齡既女,好多框架之下,重要以結婚為前題真係有d難。我覺得問題係佢要open minded 多d,唔好俾太多限制自己。
仲要唔中意曖昧
Haha都屌鳩佢
兩公婆介紹條女比佢識
話鐘國見面食飯果陣有禮儀又幽默
真係100分
但係食完餐飯就完全唔搵人
Haha都想打死佢
咁算係不擅拍拖je
咁人地女方見個男都唔揾自己,廢事自己諗多,又淨係食左一餐飯,咁梗係算la。幸福係自己增取,咁被動,重要年紀愈黎愈大,選擇得就會愈小,重要佢唔會同細過自己太多既女拍拖 可能個女肯,kjk都介意。所以當佢要求不變既時候,真係等運到
上集熊孩子車太鉉都串佢 我諗佢身邊有好多人都應該有同佢講過,不過佢都係咁就無計 就咁睇佢性格好似佢老豆
呢個真係笑到仆街 光洙見到都嚇左一嚇
鐘國係真英黎個排做家人旅行特輯,個時都話自己係等待型唔會做主動,真係轉眼等待到40了已經
過幾年50啦
記得好多年前佢黎香港拎獎 對周秀娜好主動 又問電話又握手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞