Running Man 討論區 (37)

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
呢兩年真係有翻好多創意
顧及到成員之餘又刺激
估唔到咁樣完
雖然接受唔到但都可以理解
希望好好休息一段時間 之後復出返rm
佢想上男一可能要搣甩浸綜藝味先
光豬
完全冇預到係光洙會先下車
睇黎個次撞車真係好嚴重,加上又要再跑,隻腳休息唔到
咁就10年,RM冇左光洙就少左野咁,希望佢未來演員路行得更加好

發得呢個消息佢應該都已經同大家討論過,想佢地拍落去
但時間仲有,如果之後會有新消息宣佈大家一齊唔拍既,我都唔會意外
其實最鍾意都係誣陷光洙
上左熱門
會唔會又好似gary咁 下左車隔一陣又話結婚
我覺得話腳傷問題好無稽 都成年有多 如果真係惡化應該一早就下車..
唉..咁好快玩完 不過都應該事前有跟成員講過架喇
我覺得純talk都好好睇
可能都睇左十年
咩跑game都睇夠
成員互動先係我想睇嘅地方
同埋難得池石鎮做得翻起
先話光洙要下車
老實講 佢近年啲戲同劇都摵咗好多 我估佢想衝埋最後黃金十年
加一阿
希望光洙之後會以嘉賓身份再上黎RM啦
只有佢一個做完係唔會有人嬲
講體力係得光沬頂到鐘國
奸野又係佢 懲罰又係佢
無佢點做落去
其實好黎好去摺咗佢啦
真係睇咗11年
覺得係時候
唔會啦
Gary都無
係公海forward過嚟
而《RM》方面今日表示:「成員們和製作組就退出節目一事,進行了討論,決定尊重李光洙的退出意願。光洙去年交通事故後,雖然腿部的恢復不是最好的狀態,但是出於對節目的熱愛和責任感,同時兼顧接受治療和拍攝,但是即使李光洙努力了,要同時進行是很難的事情。雖然很可惜,但李光洙做出了艱難的決定,希望大家給予溫暖的應援和鼓勵,《RM》的成員和製作組也會為李光洙加油。」

舊患+死頂咗成年
因為你睇開有感情姐
每次諗起一開始智孝叫佢收聲,女嘉賓又嫌棄佢(唔知係咪節目效果)都好心up。綜藝新人畀人咁玩

但之後做到係所有嘉賓必Mark嘅對象,包夠出鏡時間同效果
Gary同光洙對rm既愛冇得比
光洙反而有機
gary當時講到好似同製作組反面咁
拿住拐杖都要上節目都知佢對節目幾有愛既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞