Running Man 討論區 (37)

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
光洙勁在同每一個成員都有火花真係唔簡單
睇完佢之前啲訪問可能真係隻腳有事拍唔到落去
初初第一個感覺以為佢想專心做演員
但睇得出佢係一個知恩圖報既人 不忘初心 同埋佢真係鍾意rm 希望佢快啲冇事啦
下個應該智孝
大賞的品格果集直頭cls
咁凍衝出去
光洙
車禍傷到大陣頂到而家
一套綜藝可以去唔同國家開fans meeting真係一件好誇張嘅事
睇住rm大 我d韓文都係睇rm學
真係好sad
光洙套突然變異香港首影會我都有去睇
光洙
唔知有幾痛...
長頸鹿
有啲唔開心 有啲接受唔到事實
真係諗都無係諗過光洙走先 沒有光洙的rm
必觸cross
一瞓醒就睇到咁既消息,真係想死
冇左佢 running man真係好難做
好掛住最早期嘅誣陷光洙、膽小光洙
仲有李池兄弟、背叛者聯盟、U-IE我想你了
全部都係經典
仲有13年亞洲王子、綜藝神兼顧的孩子(一次即刻抽中生雞蛋
只活一天長頸鹿 同老虎互動
無佢做效果都幾難拍落去
搞乜撚嘢
以前因為Gary下車棄咗rm 到呢一兩年先又再追返
身邊啲人話已經冇以前咁好睇但始終對rm 有感情
無論邊一個下車都係接受唔到呢8個人好有火花好好笑
https://youtu.be/GFQKD-5yhmU
由呢一刻開始
覺得光洙等於rm
rm等於光洙
再睇返最後7人Gary下車前真情對話
冇左光洙 智孝點算
唯一希望光洙呢排唔會有醜聞爆出嚟
好驚佢想保住所以下車
某程度上光洙先係running man靈魂

冇咗佢不如摺埋 之前受傷嗰幾集明顯佢嘅空缺真係彌補唔到 個程度仲嚴重過無挑冇咗洪哲
我諗唔到佢會有咩醜聞
冇咗光洙rm仲可以行幾耐 雖然個個成員都有自己定位,但係在石同光洙真係rm嘅靈魂人物
Gary 走咗之後已經冇咗每星期追嘅興致
呢幾年都冇乜點睇了
係呢排突然之間心血來潮睇返10-13年 嗰堆經典集數
估唔到長頸鹿會走埋
出面公海好多人引戰

除咗大神 光洙kind of負責連接哂咁多個member
去印尼泰國落機果下勁到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞