Running Man 討論區 (37)

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
sad左....真心睇佢同haha會大笑

世燦黎左咁耐都仲係睇到好老監
炮灰時間嚟
不過收視未必準 有唔少韓國frd都仲有追
如果加佢,真係寧願摺,條友勁嘈音
其實國內收視真係好低 但唔知點解utube clips 好多人睇 冇字幕都百萬view 同埋海外人氣真係好難得咁勁
佢做嘅野 同笑話 好唔岩Rm個風格
覺得世燦做得好好wo,無2個新人rm都未必捱到而家,個個無工都有勞
光洙
聲明都講咗係同members傾過先決定
如果一齊走 就唔會單獨出聲明
應該直接宣布成個節目摺埋 集體下車
而家多數笑點分布係光洙在石哈哈 少左一個個火花都差好遠
仲要係背叛代表人物真係無人代替到佢
Ht都係 拍佢減完肥之後都摺埋左
其實佢真係冇咩觀眾緣又好似性格唔太好 睇之前bts單野 但唔知點解大神想帶佢
希望佢休息抖夠番黎
電視主要係中年人睇
後生多數都係網上睇
有時候直接睇最好笑既recap算
節目未必捱到嗰時
光洙的running man 冇咗光洙
其實世贊好多諗頭架
不過佢需要有人配合佢
冇咗光洙好難有人可以好快咁反應到
上年鍾國先拎大賞
呀燦其實都ok 順眼左睇慣左 同埋佢而家都跟到節奏搞笑 有自己定位 係冇昭旻咁癲
韓國玩talk show綜藝你叫外國人點聽得明 rm依d玩群體活動根本唔同方向 由細到大都想有一班人一齊玩得咁開心
真係休息夠康復3,4個月姐
到時runningman未完既
唉,好撚sad
無得再睇大神整蠱光洙
退出咗就唔會番㗎喇 除非最後一集啦
真係好唔開心。。。。難受過當年gary走。。。多謝光洙一直咁努力咁做running man帶歡樂比我哋我真係好鐘意running man
仆街 唔敢睇下一集 肯定喊死
屌我真係接受唔到 想喊 可唔可以係暫時性呀
我愛你呀李光洙無得睇你搞笑而自己又玩得開心a我真係覺得人生灰到一個極點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞