Running Man 討論區 (37)

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
其實光洙係永久下車 定係休息返幾個月 養好嗰身體後再返翻黎
永久
獨眼傑克
冇咗光洙真係會失色不少
但作為死忠 無論你剪接做得唔好 定係冇以前咁好笑 你繼續拍 我繼續撐
Gary 下車我哋都挨過咗 今次都一定得

不過我就希望唔會再加人啦
向好嗰方面諗
7個其實都有好處 請嘉賓會易分隊咗
以前請多兩個嘉賓分3隊 大家鏡頭又多咗
因為光株先會接觸rm
一直都覺得光洙比任何一個人愛rm
真係冇諗過計gary之後 第二個係佢
以後冇得睇寶弼 大神撚光洙
老虎智孝打光洙昭旻同佢互相背叛做飛蛾
仲有Easy兄弟一齊做on9嘢

可以點調整心情睇下集
成員都係智孝應該喊得仲勁過上次gary走
我真係好唔開心...
屌 我都係
但一諗到 以後光洙帶新作品上嚟rm宣傳個陣
佢嘅身份終於係 演員身份啦
唔再係綜藝人
光洙要俾心機 努力拍戲 拍多啲好作品上位
拎返幾個大賞
然後返嚟rm就更加好
如果真係傷患問題 真fans就要體諒光洙 雖然好唔捨得
光洙下車後 最辛苦既應該係餘下既成員...
啱呀
有時好努力咁搞笑結果因為節目長度而剪走咗
跟住比觀眾話全集隱形
上年入醫院果排喪睇RM
難聽D講句RM起碼一半笑位都係靠佢做出黎
冇左佢不如成個節目完左佢,仲要本身幾個元祖成員越做越hea
記得有次王鼻話自己早期有段時間覺得自己啱啱挑戰戶外綜藝 自己融入唔到 想走
但係最後都搵到自己定位
每位成員都咁重要
FF最後一集 請埋善杉 仲基果啲上黎farewell
唔好加人.. 加人就姐係光洙永遠都唔會再番黎...
有冇人可以呃下我今日係愚人節
宋仲基朋友
希望搵到佢朋友圈d人一齊上
冇光洙點搞笑想像唔到
光洙真係暖男以前我覺得懵光仲甜過週一
最深刻印象係佢地去澳洲 光洙一見到智孝之後即刻衝埋去嗌姐姐 智孝即刻攬住問佢過得好唔好
有無人心情好複習,一開始係好sad,但之後諗其實都好欣慰佢有更好發展,但都好唔捨得 佢肯新戲宣傳時上rm已經滿足

如果新人,我覺得光希其實唔錯,純gagman好似好多年紀都大
cls
由舊登年代集集追post到gary下車無睇一排依家又集集追竟然會係光凡達最早走
唔知rm會唔會開一集搞?如果搞應該爆喊
係呀屌
私底下對佢好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞