Running Man 討論區 (37)

1001 回覆
13 Like 7 Dislike
一上親熱門都唔方好野
無得再睇光洙跳Fire~
我諗2樣都有,公司應該都想佢專注演員,佢自己今次可能都要休息一段時間,又一路有諗呢個問題。btw 無論係點,希望佢之後都更加好
估唔到光洙竟然會下車
可能佢傷真太嚴重,如果唔係好難想像佢咁愛RM無啦啦點會退
救命 知道左呢個消息幾個鐘到依家都仲未接受到
仲未想像到無左光洙既rm係點好想喊呀!!!!
智孝真係為拍而拍 gag位先送埋口先食
石鎮吃力不討好
Jessi做嘉賓個集
其實呢排都見佢主動左,以為有好開始,點知光洙又走,我諗智孝又要調節下心情 走果d都同佢少有地fd,光洙更加係。
尊重佢決定
我曾經將RM由第一集至Gary下車睇咗三四次
好唔捨得呀
經理人公司個集
佢哋私底下應該幾fd
個人唔係幾鐘意姜東虎
啲人成日話大神同姜東虎係兩大
但睇過認哥同新西遊記
佢講嘢我笑唔出
元老fans加一
好唔開心,光洙係我本命黎
佢真係rm靈魂黎,諗起無左光洙既rm就好空虛
不過佢哋成班唔經唔覺跑左11年啦
好冇實感
原來真係會勁唔開心
由小學開始睇
睇到大學都就黎畢業
唔係因為武肺佢地都黎左香港開Fan meeting
估唔到一次都睇唔到光洙就要走了
我都覺
記得有人講過,光洙同智孝每個星期一都攞左黎拍RM 咁其實對佢地拍戲好大影響,但係佢地都堅持左11年

好驚下一個到智孝
新西完全係睇係壽根同mino po
姜虎東真係好嘈 成日扮cute頂唔順
話仲有1個會下車
搬隔壁|DC爆料RM還有一位會因為結婚下車(3.15爆料會有2個人下車)

https://m.douban.com/group/topic/223231643/
[KPOP] K-POP 2021討論區(47)
https://lih.kg/teQbnbX
唔好啦
虎東轉左做下把位
主力係比人抽水
經歷過gary下車 依家到光洙下車冇咁接受唔到 希望rm可以做多幾年 如果有第二季係唔同成員 而又好睇嘅話 都會支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞