[KPOP] K-POP 2021討論區(45)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
我一開始只係憑張cap圖睇唔到係咩牌子先問咋喎??
做乜大家對名牌咁有研究
Chanel 幾得體丫 女仔收倒一定開心 佢地開心咪得囉
聲大大話要買chanel比人結果買個咁細

係你自己咁講嘅見你係到jer住個袋咁細個所以問下
左面咁似陳嘉桓
其實讀藝高有咩做 啲idol冇返學都畢到業
Chanel愈細愈難買
你係香港想買都買唔到啊
算啦點柒都柒唔過莊錠欣而家為咗入大陸發展 奶共奶到咩都作得出 寫到自己幾無辜藍又接受Mira訪問?唔係應該好嬲好嬲嘅咩?不過奶到咁盡 都仲係有大陸人唔信佢先最柒其他人邊洗奶到咁 仲要兩邊都唔討好 莊小姐躝翻入去重新出世啦 Honey bee
咪係又唔係買比你
只不過冇諗到個size咁細
千里送鵝毛 物輕情義重
勇兄喺佢哋四個最困難既時候都冇放棄佢哋
霉到冇錢生活個時,都係勇兄自己貼錢俾零用佢哋足足一年(唔係用公司錢)
所以個袋值幾多錢根本唔係最重要,而係記載住佢哋出道5年,中間三年零五個月空白期既辛酸
咁我呢句意思係話個袋細 唔係話個logo細
我一開始又唔係想嘈
佢地依家搬大屋 又有新歌出 chanel又算得係啲咩
得啦 我又唔係要嘈 我有睇佢地啲節目我都知
係因為佢地喺唔同節目講左多次名牌袋我先有啲期待佢會送咩姐
送圓餅袋都幾好丫 平平地對佢地冇咁大負擔 又幾cute減下齡 送Chanel 19 / cf 23 比佢地都唔係成日咩倒
人地個時要痴子瑜嗎點認姐
有冇人轉去ptt比班台灣人睇
當初因為子瑜fd就盲撐莊屌香港人政治化
反正佢地啲野都係經理人拎晒加啦 細細個咪幾好
稱在發展時,對公司有許多不滿,原本屬於團體的歌或機會竟然給了別人,令她十分無奈。她稱對公司的不滿不是一時三刻的事,當公司說不會再投放資源予團體時,覺得再留在公司已無意義。

咁你嗰團霉呀嘛,捧極都紅唔起咪轉捧其他團囉有咩咁好不滿
Everglow
期好最多有利爆發,Nonstop同Dolphin既後勁喺韓國女團黎講真係數一數二,證明韓國人應該係真心鍾意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞