[KPOP] K-POP 2021討論區(45)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
依個女人本身個樣生得好八婆
由之前啲工作人員、髮型師
到而家嗰兩個出嚟文都好鍾意講「其他幾個人因為hyun joo一個人而痛苦」依句野
話唔係夾埋/跟稿都冇人信
屌成間公司都死仆街 其實鏡頭面前真係睇得出
Simin唔係好早就quit左?
就算經理人會因玹珠痛苦,都係你地幾個欺凌玹珠搞件事出黎
不過經理人同公司唔處理一樣係仆街
其實SJ d concept幾正 不過好似冇咩人聽咁
覺得d&e啲歌幾正
大隊啲side tracks都好聽
無計 大眾覺得佢地係綜藝人
唔會點走去聽佢地啲歌
house party第一次聽唔知jm9
睇睇下佢地啲stage又幾好loop
冇記錯本身係somin話唔鍾意佢先開始欺凌佢
之前bonamana嗰啲低質歌拖累
black suit喺我心目中係神曲嚟
但house party啲歌詞少濕9
同埋奶共衞retweet影衰曬
Sorry Sorry成功之後瘋狂電音曲嚇走啲韓國人
sj啲慢歌先正evanesce嗰類好好聽
閪娜恩斷腳死落地獄
April呢單唔同啦
有晒證據玹珠出事+佢地閪玹珠鬧玹珠啲片
之前個堆校園欺凌都仲可以話冇實質證據
好奇當年花英事件放係宜家
呢度會係咩反應

唔敢話係一樣
但 T-ara 事件真係令我唔會再 all in 一邊
果個垃圾tccandler榜係到撐采媛
係咪個admin用錯ac
tccandler係百大最美臉孔個搞手?
盲撚左?
成日覺得佢近年啲歌為左要吸歐美fans
有時搞到好怪
既唔K-POP又做唔到歐美style
同以前啲smp水準爭好遠
Smprising sun
早年啲smp會探討社會
會啟發人思考
好熱血又會鼓勵下後生仔
雖然會因為歌舞太激烈搞到不時要咪咀
但係都好過而家搞到個定位唔上唔落
我真係恭喜你呀DSP,簽左個娜恩咁蠢既西...西女人返去!恭喜你快撚D捧紅佢添呀!
想知Somin 係點
Baby Kara 班女經歷過Sojin 自殺 應該好珍惜出道機會
之前話玹珠有病成日缺席 DSP都仲盲推玹珠做centre 因為有樣
咁應該係呢個原因 Somin 應該唔gur 又或者緊張自己個團 對玹珠有意見 (呢度有冇欺凌冇人知啦)
仲最後係Somin 退團
如果係呢個前因 咁我可以講 我會明白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞