[KPOP] K-POP 2021討論區(45)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
原來有繼父 仲要係狗
森系d歌其實係melon 表現唔錯
之前SSFWL,Secret Garden,Windy Day 撞哂大牌歌手

Secret Garden 撞 Infinite
Windy Day 撞TWICE,EXID
SSFWL撞 BTS,NU’EST

只係Nonstop 個次既期好靚
前面嘅APink,GOT7對撼完
剩返NCT Dream同IU
所以好容易拎一位
笑死 係佢個袋細到我睇唔出係咩牌子
又唔知勇兄指定左買Chanel 比佢地姐
我上面cap得仲快過你啦
聲大大話要買chanel比人結果買個咁細
好聽咪就係潮流囉
挨左咁耐依家紅到咁,佢仲要話你地下次再有好成績先買個大既
原本屬於團體的歌或機會竟然給了別人,令她十分無奈

La vien rose
真係好想睇Yeeun rap一次
seunghee把聲真係昇華左首歌

目前在大陸發展,她表態支持香港警察,特別是任職警察的繼父,並承認自己是「藍絲」。她稱2019年香港反修例風波期間,她一度患上情緒病,當時不少網民在其社交媒體Instagram留言要求她表態,她原本不想出post,但經理人公司逼她每周要出指定數量帖文,她看到評論後,開始出現抑鬱,「試過在健身室失控爆喊,跟住開始收埋自己,什麼也不想說,整日困自己在房間,連客廳都不想出,感到很灰同失望」。

一開頭認左佢咪冇支那人懷疑你港獨囉臭雞太遲啦
講真
一早就唔好扮黃啦呀莊小姐

好核突
secret garden撞機器人
希望今次首歌可以維持到個音源口碑
仲以為藝高全部都係靚仔靚女
Secret Garden個時有Bboom Bboom,Love scenario,Bad Boy,Roller coaster前後夾擊

差d入到年榜

其實真心唔差
[新聞] 才剛迎接出道四週年 BLACK6IX合約到期宣布解散

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1618761243.A.6C3.html
其實好少藍屍會話自己係藍屍,而係會話自己中立、愛中國、支持正苦、唔想香港咁亂etc
笑撚死 做藍絲都抑鬱
死臭雞以前仲好天真以為佢黃,諗返起真係好撚柒
仲要同台獨子瑜舒華friend過打band
想奶人民幣 一開始就應該同護琦fd啲
咁委屈又有抑鬱,又會識接受香港youtuber訪問嘅
佢見佢哎吔老豆啲同袍日日打鳩市民應該好爽至係,有乜好抑鬱
而家佢地黑面唔滿意咩?你見到佢地個樣炸形咩 送禮又唔係愈大份愈好 而且佢又唔係欠BG佢地 你做咩姐
想知你買名牌係咪鍾意大大隻字寫個brand名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞