[KPOP] K-POP 2021討論區(45)

1001 回覆
16 Like 4 Dislike
想問下大家會係邊dl韓文歌
最好無損 mp3照殺
主要kpop 但有時其他非偶像既歌or舊啲既韓文歌都想搵

正途非正途都殺
在YouTube上被稱爲"ZZZ"的ATEEZ、Stray Kids、THE BOYZ的點閱率很高,在NAVER TV上BTOB、iKON、SF9的點閱率很高。

香土有好多
之前係就咁打歌名+mp3
然後揀一啲gb數大嘅再download
個啲係有專輯相+音質好啲

但依家都係用spotify/Apple Music
唔好咁天真
直接睇cut算
還掂追個團都冇鏡頭
明顯捧zzz啦
其餘團陪跑
【初動】 STAYC 單曲 2輯 [STAYDOM] 35,5**張

歷史初動紀錄
201112 單曲 1輯 [Star To A Young Culture] 10,2**張 ​​​

大陸fans一向都雙標架啦維護自家idol主權
我諗twitter應該有好多,打韓文歌名.mp3
除非下輪超越到rtk個級數,否則mnet都幾難捧得起theboyz,得韓國本地個地位比較鞏固,比起其他Z,佢哋海外佔得好少票

我唔想再跳樓不如就咁就算啦
呢到都係啦
Starship就係知道mnet啲衰野先死都唔俾mx去
以前produce就係俾人捧
依家如果去kd就到mx俾人踩
讓徐信愛明確的發表立場的(G) idle 穗珍,連續19天的捉迷藏ing【綜合】

主張自己是'堂堂正正' 的徐穗珍在徐信愛發表明確立場後的19天裡一直保持沉默. 她與自己中斷活動時的堂堂正正不同,現在一直躲在經紀公司背後. 原本堂堂正正的穗珍長時間的沉默只會讓大眾感到詫異. 現在是指明了讓徐信愛明確立場的穗珍開口說話的時候了.

Cr. Pann Daily Ranking

ASTRO就差少少
佢哋有得上kd都算係咁包尾咪包尾 認清自我 下次再努力如果冇上rtk 可能出現超長空白期kakao m都係咁話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞