本土食評App就黎撐唔住 創辦人哭訴:做唔住就要靠母幹

496 回覆
783 Like 59 Dislike
又一隻五毛 block得
viu TV...

其實我覺得叫daddy (楷仔tone ) tv 好d
推一推先
agger
一開始唔好諗太長遠,諗返當下既野
就算你改個名叫「真食評」都好過人地望住treview 都完全唔知咩意思
順其自然,如果有一日你發大到要改名既時候,你就自然有咁既能力去改名
我哋係assume正常用戶多過打手情況下 間餐廳最終嘅評分都會係公眾主導 當然如果之後發現嚴重打手問題會改善
單撈左
多謝你哋
我哋如果有下個project要改名會諗清楚少少
完全唔知有呢個 app

download 左
餐牌都冇點用呀
想問你哋個app有咩用??
有冇用緊嘅人講吓?
Sorry 暫時的確唔夠資料
之後會同多啲餐廳傾 畀佢地入資料
咁起碼加到menu function
可以俾街人upload 或者自己辛苦d 自己影
同埋見ching 洗好多錢落ad到
不如吸引多啲人寫食評先
例如一個valid 既食評可以儲分
而儲夠幾多分可以換禮物or禮卷
點判斷valid就ching 團隊搞
長遠黎講 最理想應該係d人經你book餐廳or寫食評可以儲分 而你跟每個booking 向餐廳收費 or advertising
Link 去和你pay都好梗要
等你update啊
好的 menu feature會盡快做
同埋多謝你儲分booking嘅建議
我哋會努力同餐廳傾合作
唔睇好但幫推
祝你成功發大達
的確好多人都係中伏好嬲好嬲先會想打食評 我哋一開始都係咁先開發個app

情況唔嚴重 我哋係唔會特別去捉的 等於五毛喺連登出垃圾Po都只係被負皮 每個用戶收得越多負皮 佢嘅「信任度」就越低
多謝g持 肯幫推已經好感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞