本土食評App就黎撐唔住 創辦人哭訴:做唔住就要靠母幹

496 回覆
783 Like 59 Dislike
睇個logo 以為同 tesla 有關
用左幾日黎搵下野食 個app 唔好用
定位唔清楚
評分同我出面見大多人既評價差好遠下
分類都好麻麻

同埋咩舖都有 本身以為係黃店app
如果係咁睇返openrice 仲userfriendly
ppsh
支持多平台
你們點睇「懲罰mee 」?
兩個平台會有衝突/ 重疊 / 合作空間嗎?
佢哋係一個整合得好好嘅黃圈資訊平台,好簡單就可以睇哂間鋪頭嘅相同埋短評。而我哋重點係提供更多真實,更高質素嘅食評,尤其是慶祝時user可以睇清楚先決定。

所以我哋覺得功能上部分重疊係唔緊要嘅,而我哋亦都會睇下有冇合作機會。
徇眾要求,我哋已經改咗名做 「Treviu 食真啲」。
再一次多謝大家意見我哋會繼續改善個app出更多好同同獨有嘅feature
另外補返mobile app link
App Store - https://apple.co/374N71r
Google Play - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.treviu.treviu
Push
真係無聽到。
個名大眾讀唔出記唔到,死罪,襯早改改佢?
我哋會努力都想良心店收到意見可以keep住高質/進步
改左了 依家中文名叫 食真啲
不過經過團隊考慮後,會保留返英文名 Treviu
Sorry 如果有下個project會慎重啲考慮個名
想知你地嘅business model 係點
出咗成年第一次聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞