本土食評App就黎撐唔住 創辦人哭訴:做唔住就要靠母幹

496 回覆
783 Like 59 Dislike
嚟緊會改大隻少少
都收到幾次feedback話啲字太細
Down 黎睇下先
明白下個project會改好啲
多謝你咁多個提議
1 餐牌function我地係有的 但資料唔齊暫時無辦法 嚟緊會同多啲餐廳傾叫佢地上黎入資料
2 我哋有同lingduck 合作 會show有得叫佢哋外賣嘅餐廳
3 哩個用家體驗的確麻麻 嚟緊會改善 sorry
4 都係好提議 早午晚已經有得揀 我哋會考慮加埋堂食/外賣嘅選擇

另外foodie kol或者餐廳我哋都會再積極啲去傾
多謝你意見
我哋會再檢視嚟緊邊啲task優先做咗先令大家體驗好啲
多謝巴打意見,同埋真心好感動幫我哋查埋價錢
我哋會再認真考慮改名一事,始終哩個決定唔細,要再諗清楚係咪成個branding重新做過。

Target上我哋本來係target全香港人的,但都會再諗真啲自己個定位。

同埋多謝你讚我哋個網嘅layout
Performance問題上哩個月內會去處理 希望5月再出新版本大家個用家體驗會好啲
Desktop browser係已知問題 暫時冇辦法解決拉細嘅bug我哋做完更優先嘅task會再處理
已down push
記得睇過篇文話OpenRice當年係燒左好多錢
搵人周圍去行先build到個database出黎的
做呢的app有錢燒緊要過識寫app
同埋都唔係好睇到就算俾你燒完之後會做得好過openrice
Btw download左支持下
推,已down
希望有filter 揾幾點開/幾點閂 嘅餐廳(種似price range)
有時揾啱野食不過時間就唔啱

另外會否寫埋限時坐幾耐?
dl 左, 加油
改壞名
Rip
Agger應該解決啲專啲嘅問題先
例如 menu,哩個唔洗等user比content你

卜枱香港其實都好撚廢
不過booking system餐廳commitment多啲
push!
試下搵IG專介紹黃店果啲foodie/page合作
叫佢地係你度寫食評同出post share你個app(當然要俾錢,睇下你搵到幾多人幫手)
多謝巴打意見
我哋搜尋餐廳頁有個「營業時間」filter睇下啱唔啱用?
另外限時坐幾耐係好建議 我哋會排期睇下幾時加埋哩個資料
多謝你
我哋會再諗辦法同其他食評網differentiate多啲
類似哩啲
不過改時間黎睇下想食果陣有無開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞