[AROHA] ASTRO 討論區(1) - ONE 回歸大發

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
今次係咪可以叫做無concept?
我feel唔到
其實all yours同今轉d歌有咩關連
我鍾意Confession、Moonwalk、Call Out等等
佢話好奇POST上嚟討論下
但專門拎啲支那LINK出嚟
仲要人地問乜都唔知
H榜改係咁Q多次係計撚錯SET做1張呀
然後畀佢地講到係回購所以H榜要改返
AROHA嘅銀包都係我地嘅=We Come As One
冇錯
其實真係個時concept唔錯
但mv睇得出成本好低 fantagio依家都唔dum本落去佢地到
啲佈景星球都係借人地
笑咗
Sls
好可惜
有時覺得Fans分折 FF 腦補完仲好過佢地拍出嚟咁
你見Astro出道到宜家啲歌有幾可有dancer一齊跳就知佢幾肯揼本啦
睇到條樓梯CG忍唔住笑咗出嚟
藍火同小分隊有
有時啲大表演都有嘅
不過同其他團個一對比 真係Feel到嗰陣窮味
True
認真係出道個兩年有用心幫佢地規劃 之後就好似放生佢地咁
銀優果下내꺼할래最正,每次睇必定傻笑
https://youtu.be/IAN87zQ3zmg

True

想要岩岩果set卡
Btw我連碟都未到收
Confession個MV好正
公海真心多人mon住呀 見下啲正負皮就知
仲要有好多P牌嘅
不過公海而家個風氣就係食人地花生
大多數人就係睇人仆街最開心
其實我唔太中意呢種感覺
大家開心share自己中意嘅kpop野唔得咩
所以我都係多數mon
係啲忍唔住嘅位先至會出聲
見親都心動
姨姨不行了
手足 頭三主打我都係會揀呢三首
話說,一陣show champion
有冇啲咩即時投票?
其實套新任史官都做得好好
都唔知邊到面癱
啲人根本係覺得呀優太完美所以先搵嘢嚟屌
公海
巴打就多數睇開女團
咁一講你班男Idol
又高過我 又靚仔過我 又有Fans 又賺咗我一世都賺唔到嘅錢
唔係Post踩下 負皮下點平衡到

絲打就唔係自己追嗰團基本都無人理
口臭啲咪會踩下,唔踩下其他團我班仔點上位

我指普遍係咁啫 無指明係邊個人

老屈就爆鳩佢啦
有證有據 道理係自己嗰邊使撚同佢客氣

預投一早完咗
所以今日係等結果
頭三有兩首都係無打歌
你都咪話唔陰公
冇 事前已經投哂
絲打如果仲有票可以投落mv promotion
但嗰幾張GIF圖我見到都會忍唔住笑
有時做Fans都要客觀啲嘅
做得唔好抵畀屌下嘅
如果真係做得好 韓網唔會屌成咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞