[AROHA] ASTRO 討論區(1) - ONE 回歸大發

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
係!我自己用緊2個ac!
因為返緊工,只可以用2個!
如果放假我用埋歌部電腦投!
唔想睇廣告有得答問題拎心
主畫面右上角嗰三點>Mubeat Quiz Answers
答案
https://twitter.com/mubeatquiz
唔係每日呀!每個鐘可以睇15個廣告!
可以投15票!
可以
我錯
更正 無限投幾多票
只係每日限睇15次廣告
唔想睇廣告有得答問題拎心
主畫面右上角嗰三點>Mubeat Quiz Answers
答案
https://twitter.com/mubeatquiz
我最中意係Confession
你無嚇親我 你本身講嘢已經好有point
其實我係頂唔順公海啲人
居然咁容易就被支那網洗哂腦
無咩證據就黎踩人
所以先忍唔住出聲
你都唔好太上心啦 當連登愈反愈紅
唔好理太多啦
(雖然我見公海有時踩我班仔 我都忍唔住
邊個係?
見到有同路人
Confession係我入坑曲有啲掛住佢地轉型前既清涼風
呢啲任務唔好做!
做係攞你個人資料!
而且做完都唔會俾beat!
我試過!
覺得Confession首歌好sweet好青春 超正
其實我係中意佢哋轉型前嘅歌多啲
Confession夠晒好青春
同埋唯一一次有得去日本拍外景嘅MV

真心唔想公海咁快畀支那思維入侵
公海你話平時啲料要快要新 支那人翻最快要轉過去我都明
但睇得多唔代表要被同化
永遠自己粒星就係寶 人地粒星就係草
同埋有好多無AC嘅小朋友會追POST
真係驚佢地睇得多被人洗晒腦
想好好保護追韓星嘅小朋友,因為好難得
見太多走去追埋支星

爆完即刻舒服晒
希望下次如果有人係支那網搵到佢粒星啲料
佢都唔好咁大反應啦,因為人地只係好奇寶寶

我都明越反越紅
所以依排見公海肯討論下都開心
但連Fans都唔理唔理 個個睇完信晒咪死
那怕只有一個人信我都好 我都要講個事實出嚟
雖然唔係Fans嘅話根本WFC

公海踩班仔咩
原來要等10分鐘先可以再睇吓一個廣告
其實我都係鐘意轉型前多啲
但我都幾鐘意上次knock個concept
佢地confession個時個校園青春真係好正
要我擺頭三主打一定係 confession again always you
可以由 #695開始追落去
https://lihkg.com/thread/2485739/page/28

琴日明明拎完一位係開心
但真係忍唔撚住
之後用咗成粒鐘搵料畀佢
睇完無反應 跟手又話我地MV水份多
咁咪又POST埋畀佢度係營多男團

之後起身見到p巴/絲繼續講又忍唔住爆佢
佢先開始理下我

不過佢依家唔覆就算啦
人不犯我 我不犯人
我都唔想樹敵太多
爆完佢個POST即刻多咗幾個負皮
雖然我廢老大叔無乜所謂
以前追咗韓綜十鳩幾年都無依啲事發生
點知一追韓星就見盡醜惡
要咁耐咩
我連續睇晒15個
我第一次聽到阻又覺洗腦既係crazy sexy cool
之後聽翻其他 first love confession都覺好好聽

同埋astro可以handle到唔同曲風真係心正
好想佢地玩下時間Concept
Knock個MV如果有外景同有故事性啲會好好多
無辦法, 係錢嘅問題呀
今晚慢慢追翻
此風不可長!
9up 9貼fake news唔fact check唔洗負責咩
睇完15個,係要等10個鐘!
你留意下......果兩位數唔係秒,係分鐘....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞