[AROHA] ASTRO 討論區(1) - ONE 回歸大發

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
OK, 之前Pre-Vote已經投咗佢地
哥Line全部眼淺
忙內Line反而堅強啲 演唱會嗰次得佢地兩個無喊
上次真係太大壓力所以全部喊晒
祝產賀老豆生日快樂
呢份生日禮物真係好有意義
可以睇返三次一位嘅感言
三次個老闆都唔撚同名 笑到仆街
產賀老豆實好安慰
佢地套綜藝好撚好笑
老豆拎住把結他追住產賀叫佢同佢一齊彈
產賀仲係代老豆完成夢想所以做歌手
邊四個
忙內line嚟講我覺得Rocky對於攞唔攞一位好似唔係太強感覺, 頭先我見佢直播表情都唔係好興奮嗰類, 可能佢真係覺得只要同其他隊員喺埋一齊已經好滿足
至於產賀我覺得佢真係長大咗, 雖然動靜上仲係小朋友, 但係心智上佢真係成熟咗
文彬就其實都係喊包樣嚟, 一喊就收唔到掣; 銀優更加唔使講, 背負嘅壓力重擔實在太大; JinJin都係, 身為隊長嘅責任都唔係講笑
MJ我覺得佢今次會無咁眼淺喇
有片嗎

(本來想打片定老婆,擔心比湯老婆見到
我覺得今日最開心的是文彬
大屁屁
我係聽見JinJin多謝一堆人但係聽唔明邊個打邊個,
多多下謝要銀優提示佢
產賀都係孝順仔嚟喎咁
講起上次knock 1st win之後vlive 大家仲係喊到收唔到
咁銀優都好開心, 希望佢地都感受到苦盡甘來啦
放心佢實見到
YT無中字
https://youtu.be/BJ8poAKTwKM
一返屋企就狂簽名
https://youtu.be/yO53186mofQ
梗係, Knock之前又係經歷咗一段黑暗時期
Blue Flame文彬休團, 到Knock宣傳緊又爆咗銀優夜蒲單新聞, 仲要舊年大半年F社又轉老細打緊官司, 所以都仲攞到一位佢地當然盡情釋放壓力出嚟啦
好撚大壓力先會喊成咁
2019底-2020中佢地都經歷咗段黑暗時期
其實all night再comeback前面段時間都好難頂
成年空白期
夜店F4係打完歌D社先爆
無錢打歌嘅黑暗期
https://youtu.be/dsT0OuLGjdU
依首勁好聽 但結果淨得一個stage fantagio真係好垃圾
個陣時因為轉咗代表冇咗資格證 話旗下啲藝人唔可以活動
幾擔心班仔
雨過天青
但公司依舊垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞