[AROHA] ASTRO 討論區(1) - ONE 回歸大發

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
自己出嚟開公司嘅話, 好講究資源人脈, 如果無嘅話分分鐘仲大鑊過簽公司
以銀優佢地今日嘅地位我個人覺得仲係未夠
我已經預咗下次CB係最後
拍戲做綜藝都好呀 唔好退出仲想見到佢哋
唔續約咪啫係解散
話唔解散係點解 留個希望比fans?
仲有接近兩年先完約應該仲有嘅, 如果年尾疫情結束應該仲有機會出迷你碟甚至開concert
當係留個希望畀自己同Fans
真係愛佢地係應該尊重返佢地嘅選擇嘅
但又唔使咁灰嘅
一日未完 一日都仲有奇蹟
好想睇一次concert
如果唔係肺炎應該會嚟香港宣傳
希望好事仲會繼續嚟
銀優寫咁耐就係寫Astro出嚟
唔會咁快啩
F社又話要揸乾佢地嘅
差唔多啦
銀優仲有套戲係手
大哥96年 下年要入伍
咁多小卡又特典又video call 想唔高銷量都難
啲人淨係草卡 啲碟就勁低價咁賣返出嚟
唔係想講啲咩但係明明隻碟先係佢哋嘅心血
不過今次出咁多 遲啲入坑嘅人就唔洗咁辛苦搵或者高價收呢隻專
唔續約又唔代表即時解散嘅, 即是佢地將來仍有可能合體活動或者出歌 (雖然機會唔大)
Mj
完續解散嗰日都冇得齊人
其他團啲碟好似用派同送
空專賣出去仲有人用收算係咁

依家勁難收返之前啲專
好彩18年嗰陣收晒
可以咁講嘅, 我信Astro班成員都唔想就咁解散嘅
BTW, 我覺得真係完約嘅Rocky同JinJin有機會轉幕後, MJ都有可能, 剩低其他成員就繼續幕前活動

但都好難
因為唔公司始終唔同規範
活動期 分成嗰啲好難搞
所以無乜邊隊可以咁玩
嚟香港再開concert我覺得微啲, fan meeting都仲有機會嘅, 不過都要等武肺過咗先
但係如果佢地再喺韓國開concert但係大家要打咗疫苗先可以飛過去睇後返嚟唔使隔離大家會唔會過去
完約前會唔會再出舊專賺多筆呀嗱
想買返 但係完全搵唔到cls一係就勁貴仲要唔齊小卡海報
銀優套劇宜家都唔知開唔開得成
大哥係94年, 正常出年年頭入伍, 但係五缺一都仲可以活動嘅, 係唔齊人啫
命仔緊要 疫苗不了好驚打針
Concert出碟就好留個念
唔知呀,個女主怪怪的
唔換角好似仲大獲過開唔開得成
唉屌又記錯
所以完整CB應該得返一次
可以睇下GM有無
IG見好多新入坑ROHA去咗GM買全新 舊專抽卡
科興
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞