[AROHA] ASTRO 討論區(1) - ONE 回歸大發

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
湯丸巴, 我用iphone唔知點解佢話我私隱設定問題搞到無得㩒任務
我已經轉咗setting都唔得
你係咪裝嗰陣有啲權限熄咗?
可能諗住公海老屈完拍拍蘿柚就走
點知遇著個痴線佬

好似今次YT買重印尼廣告
我都自嘲係營多男團
今日扮工唔知有冇時間睇live

https://youtu.be/Wm4rAC-CzxM
咁只睇廣告?
5點開波 6點幾完
應該得嘅
無特別熄喎, 我都唔知咩事
睇廣告都得, 1日最多15次可以投15票
只不過我諗住盡量投多咗啲啫, 話晒都叫3大
希望佢地贏票數越多越好
BTW, Astro暫時攞到4成左右票數, Wendy第二, IU暫時不入前4
唔知del app可唔可以再睇
一陣放飯試下先
Showchampion 係3大台架??
其實總共有幾多個音樂節要贏?
NO,Show Champion唔係三大台
音樂節目一星期
星期二至星期日 一共六個

星期二 The Show【細台】
星期三 Show Champion【細台】
星期四 M Countdown【細台】

星期五 音樂銀行【大台】
星期六 Show!音樂中心【大台】
星期日 人氣歌謠【大台】
Showcamp唔係3大台𠾐
呢個係投星期六嘅 mbc 嘅music core
係囉,我見上面有絲話係3大...
仲以為我理解錯誤.....
Show Champion唔係
不過宜家投緊嚟緊星期六嗰個Music Core係
雖然佢投票只佔10%得1000分, 但係尋日巴打佢地話ONE個音源分比之前估計高變咗宜家有機會贏
所以今次大家一齊總攻
依家講緊投票嗰個係
星期六 Show!音樂中心【大台】
依個係三大嚟
預測一位嘅Twitter話佢可能低估咗ASTRO音源
https://twitter.com/KshowAnalysis/status/1381919089547825156
話星期六大台我地可能都有機
所以要DL Mubeat嚟投事前
拎到1000分之餘 仲要將比例拉高
不過盡力就好
同IU入候補已經當嬴咗
湯丸巴, 搵唔番之前Music Core個預測, 之前係咪話IU領先而Wendy第二
如果今次投票Astro第一而IU三甲不入將比分拉近就有機會
呢套係咪日本Tower Records嗰套
見到頭紗嗰張
BTW, 尋日見到有人放淨專, 居然平到$20一隻、$50一set (應該唔包set case), crazy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞