[AROHA] ASTRO 討論區(1) - ONE 回歸大發

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
笑死我 皮褲優係咁撳住件衫 好在意要遮住佢包米
痴線嘅思路我地正常嘅點會知佢諗乜
銀優咁正正常人都想姣啦 佢個feel咁蜘蛛精實想食dap左啊優
好好笑 molamola
十足蜘蛛精想㗳咗唐僧肉咁
我想講 文彬係度玩緊嘅時候銀優都有做同樣動作但係佢好留意無俾個cam影住籮柚 實知大家都focus係佢個肥美臀度
依家先見到有astro討論區
真係好似女神降臨後香港多咗好多aroha
因為依幾日先開POST
咁你係咪呀
係呀
依家多咗人識佢地好安慰
我咗用咗三年時間確認我同我老婆係咪
記得牙優認哥話拍MV成支針插咗落囉柚度
之後去醫院 醫生話好彩你個囉柚夠厚
又5點!開工呀!!
建議你請一星期假
湯圓巴我來了!

帶埋文彬bb來了
過份咗囉,咁遲先嚟
仲要打錯我名
公海啲人唔抵得人地新碟賣得好就抵毀人地又話回購又剩,
講得出嚟就唔該俾証據出嚟啦
同埋回購呢啲自欺欺人嘅做法以F社睇錢咁重要嘅事點可能會發生呀, 講真就算係買都想辦法買音源啦
銀優今次乜咁小心呀
不過佢好似講過最唔滿意就係自己個肥臀, 但亦都係多得呢個肥臀先救咗佢唔使seafood開花
即係有人話造假?
好似話當時喺高空跌落地下俾尖嘢插咗入去, 好在醫生話佢籮柚夠厚肉先無傷到筋骨
湯巴老婆啊?
啊嫂
一拎晒13場簽售出嚟即刻無聲出
話你一句回購佢有咩成本啫
我整合資料搞撚咗成粒鐘 飯都未鳩食

F社依間垃圾細公司憑咩出到團首週賣28萬
累計破百萬嘅團呀
你地係應該無人買碟 無人刷音源 淨係得牙銀紅到霉團先係架嘛
咁上下,指責佢地回購又唔拎證據出嚟
求其上官咖睇下都見到
大大隻字 13場簽售 都未計無特典同支那簽售嘅通路

追星嘅各位真係麻煩唔該咪睇咁多支那賤畜
乜撚嘢微博 豆瓣等等,真撚係會壞腦
係,佢地翻譯係快,但講啲嘢真係毒到仆街
睇得多咪會搞到以為人地賣得好少少就係造假 回購囉
大佬你拎兩條通路出嚟問點解賣到咁多
係唔係無腦到咁ON9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞